Met deze Taco-lasagne is het avondeten een groot feest
Ben je gek op taco’s en houd je van ovenschotels? Dan moet je deze Taco-lasagne zeker eens proberen! Het is helemaal niet moeilijk om te maken en staat supersnel op tafel! Onderstaand recept is voor twee personen en kost je maar 20 minuten bereidingstijd. Daarna nog even 10-15 minuten in de oven en je kunt aan tafel!
Boodschappenlijstje
Voordat je aan de slag kan gaan heb je een aantal ingrediënten nodig. Dus bij deze:
- 250 gram gehakt
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 400 gram tomatenblokjes
- 1 paprika
- 2 theelepels Mexicaanse kruiden
- 6 kleine wraps
- Geraspte kaas
- 150 gram mais uit blik
- 150 gram kidneybonen uit blik
Hoe maak je het?
Je zorgt er eerst voor dat de oven wordt voorverwarmd op 210 graden. Ondertussen snipper je de ui en snijd je de knoflook fijn. De paprika snijd je in stukjes. Doe een klein beetje olie in de pan en bak het gehakt samen met de kruiden en de knoflook. Daarna voeg je de ui en paprika toe en bakt dit nog een aantal minuten mee. Vervolgens kun je de tomatenblokjes, kidneybonen en de mais erbij voegen. Laat dit nog even vijf minuten pruttelen en breng het op de juiste smaak met wat peper en zout toe. Vet vervolgens een ovenschaal in en schep een paar lepels van het gehaktmengsel in de schaal.
Nu gaan we de lasagne niet bedekken met bladerdeeg, of de wraps vullen met alle producten, maar dit gaan we combineren. De vulling in de ovenschotel bedekken we nu met 2 kleine wraps. Dit herhaal je en je eindigt met een laag saus. Hier strooi je de geraspte kaas overheen en de ovenschaal is klaar om 10-15 minuten de oven in te gaan. Eet smakelijk!
Favoriete items van Welke: