Dit ‘schattige’ huis is eigenlijk een waanzinnig mooie villa

Wonen door Michelle

Het lijkt op een knus mooi vrijstaand huis. Of dit komt door de looks van het huis of op de manier waarop de foto is genomen weten we niet, maar dit het trok wel onze aandacht! Met een woonoppervlakte van bijna 400 vierkante meter kunnen we het zeker niet meer als middelmatig huisje beschouwen. Wij namen even een kijkje in deze mooie Funda vondst.

Een pareltje in Bussum.

De plaatst zegt het al een beetje. Bussum staat toch wel bekend om haar mooie, grote huizen waar toch ook wel een prijskaartje aan hangt. Hoewel we liever niet naar dit prijskaartje zullen kijken, neemt dat niet weg dat we even mogen genieten van dit leuke stulpje. Want kijken mag altijd, toch?

Ruimte genoeg voor een slaapfeestje

Dit huis, gelegen op de Graaf Wichmanlaan 32, beschikt over maarliefst 13 (!) kamers. Met 5 slaapkamers en een aantal badkamers hoef je in elk geval geen zorgen te maken over de ruimte. Ook beschikken ze over een sauna, een hobbyruimte en een ongelooflijke garage. Vooral voor de mannen zal dit een leuke extra zijn. Het heeft namelijk een autolift waarin je makkelijk kan switchen van je auto, want ja, 1 auto is niet genoeg natuurlijk.

Keukeneiland voor de chef

Met een open keuken heb je genoeg plek om een mooi gerecht op tafel te zetten. Of je koken nou wel of niet leuk vindt, om hier een lekker taartje te bakken, daar word je toch wel blij van? Voor meer kijkjes in deze villa zie dan de listing 

Favoriete items van Welke: