Met dit mini-bed kan jij naast je favoriete huisdier slapen

Wonen door Michelle

Wil je graag met je hond op één kamer slapen, maar wil je niet dat hij bij jou in bed komt liggen? Dan is dit de oplossing voor je! Met dit bed kan je namelijk wel naast je huisdier liggen, maar loop je niet het risico dat je midden in de nacht enthousiast schoongelikt wordt.

 

Mini-bed voor honden

Dit bed, dat speciaal voor honden is gemaakt, plaats je naast je bed bij het hoofdeind. Waar normaal gesproken bijvoorbeeld een stoel of nachtkastje zou staan. Op die manier ligt je hond dus wel bij jou op de kamer, kan hij je zien en horen, maar tref je de volgende ochtend niet allemaal haren aan in je bed. Ideaal toch? De hond zelf ligt op een zacht en comfortabel matras met een opstaande rand zodat hij er niet zomaar af kan vallen wanneer hij aan het dromen is.

Niet voor alle rassen

De trap die aan het bed vastzit is gemaakt van antislip ondertapijt. Zo kan je hond dus niet uitglijden maar hoor jij ook de pootjes niet, dit voorkomt dat je midden in de nacht wakker wordt gemaakt. Het bed is ingesteld voor honden tot en met 27 kilo. Heb je een grotere hond, dan zal hij toch echt in zijn eigen mand moeten gaan liggen, of aan het voeteneind. En heb je meerdere honden? Onder het bed is nog een ruimte waar je eventueel een tweede matras neer zou kunnen leggen. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen meerdere bedden aan te schaffen en deze bijvoorbeeld naast elkaar te plaatsen. Zo kunnen alle honden bij jou op de slaapkamer komen liggen, en hou je het bed helemaal voor jezelf.

Favoriete items van Welke: