Zanger Jeroen vd Boom zet zijn miljoenen stulpje te koop

Wonen door Michelle

Naar verluidt heeft Jeroen van der Boom door verschillende privé omstandigheden zijn ontzettend mooie villa in Blaricum te koop gezet. De echte reden is niet bekend, maar dit gaf ons wel de mogelijkheid om een kijkje te nemen in zijn waanzinnig mooie villa!

Het huis van Jeroen van der Boom

Heb je interesse in deze villa, dan mag je diep in de buidel tasten. In februari 2010 heeft Jeroen deze woning gekocht voor 2.350.000 euro met een hypotheek van 2.500.000 euro. Inmiddels staat de villa te koop voor 3.500.000 euro, een behoorlijke prijs dus. Na het zien van de indrukwekkende beelden van het huis, kunnen wij dit wel begrijpen. Want niet alleen de locatie van deze villa is van grote klasse. Zie hier de mooie beelden:

Miljoenenvilla

Wel krijg je hier natuurlijk veel voor terug. Wat denk je van 511 vierkante meter woonoppervlakte, 5 slaapkamers en 2 badkamers? Daarnaast vind je er ook nog een wijnkelder en een gym in het souterrain, en bevind zich op de begane grond de werk/woon/muziekkamer met opslaande deuren naar het terras.

Ook is er een woonkeuken aanwezig met een groot werkeiland en de nodige inbouwapparatuur. Het terras is overdekt, inclusief terrasverwarming en buitenhaard, en in de tuin vind je een trampoline en voetbalveld. Niet verkeerd, toch? Mocht je een zwembad willen, dan zou je die wel zelf aan moeten leggen. Dit is namelijk één van de weinige dingen die nog niet aanwezig is. Daarentegen zijn er wel een aantal badkamers inclusief bad waar je ook even heerlijk kan ontspannen.

Bron: Nieuwe Buren

Favoriete items van Welke: