Landgoed de Wielewaal: het duurste huis dat te koop staat in Nederland

Wonen door Michelle

Dit landgoed is misschien wel het meest exclusieve wat je in ons land kan krijgen. Toch is dit zelfs voor de rijkste mensen in Nederland geen kattenpis. Zelfs na het winnen van de jackpot moet er hard gewerkt worden om dit landgoed van 140 hectare te kunnen bemachtigen. De makelaars van het landhuis geven door middel van een video enkele indrukken vrij en dat is toch wel erg indrukwekkend!

Landgoed de Wielewaal te koop

Zoals al aangegeven beschikt het landhuis over zo’n 140 hectare grond. Even ter verduidelijking: 1 hectare is 10.000 vierkante meter. Het landhuis bestaat uit één hoofdgebouw met daarbij 5 bijgebouwen. Op het terrein zijn er meerdere faciliteiten zoals een groot zwembad, een tennisbaan en een enorm grasveld waar je ongeveer alles kan doen wat wilt. Potje golfen? Zelfs met een goede swing zal je het einde van het grasveld niet halen.

Een commercial over het landhuis

Om de verkoop te stimuleren is er een leuke commercial over de Wielewaal geschoten waarbij er op humoristische wijze mooie beelden te zien zijn over dit stuk land. Hier laten ze zien hoe het leven eruit zou gaan zien, mocht je diep in de portemonnee graaien om de Wielewaal te bemachtigen. Het landgoed bevat maar liefst veertig kamers en 8 badkamers. Natuurlijk kan daar je eigen wijnkelder en een privé fitnessruimte niet aan ontbreken. Er is dus genoeg om al je vrienden uit te nodigen! 😉 De vraagprijs luidt zo'n 50 (!!) miljoen euro. Heel benieuwd wie de volgende eigaar wordt..

Voor meer foto's kun je ook een kijkje nemen op de eigen site van het landhuis de Wielewaal. Dan kunnen we nog even verder dromen