Heerlijk koffiezetapparaat met flinke korting voor bij jou in huis

Food door Michelle

Dat Lidl niet alleen een geweldige supermarkt is, dat is voor velen al wel bekend. Ze hebben namelijk ook een shop, waarmee op allerlei vlakken wat leuks te winkelen is. Waar wij vooral van onder de indruk zijn is de prijs-kwaliteitverhouding die wordt aangeboden met daarbij een aantal super deals.

Lidl is er weer

Eerder schreven wij al over een wijnkoelkast die iedere wijnliefhebber eigenlijk wel in huis moet hebben. Maar dit is niet alles. Regelmatig komen er hele scherpe deals aan, die wij ook graag aan jullie willen laten zien. De kans is aanwezig dat je nu thuis bent. Even een kopje koffie halen op je werk of bij een koffietent zit er niet meer in. Daarom is dit de perfecte kans om een mooi apparaat aan te schaffen voor een lekker bakje koffie bij jou in huis.

Koffiezetapparaat van grote klasse

Ditmaal gaat het om de Krups Koffiezetapparaat. Wat meteen al opvalt is de enorme aanbieding die aan dit mooie apparaat is gekoppeld. Het apparaat staat te koop van 729,- euro naar 269,- euro. Dit is een korting van 63%. Dit zie je toch niet zomaar weer voorbijkomen!

Ook bevat het een stoompijpje waarmee jij een heerlijke cappuccino kan maken, heerlijk! Een ding is zeker, dit lekkere bakje koffie zal je deze dagen wel.

Zie deze link voor meer informatie over deze superdeal.

Specificaties

Maar wat kan hij nou allemaal? Niet alleen is dit apparaat bevestigd met een gepatenteerd thermobloksysteem om je altijd een warme kop te bieden. Je kan zelf jouw koffiesamenstelling maken. Liever een sterke bak? Of juist iets meer water? Je kan dit helemaal zelf bepalen en aangeven via deze machine.

Favorieten van Welke: