Dit was het waanzinnige huis van actrice Isa Hoes

Wonen door Michelle

Een huis in hartje Amsterdam is niet voor iedereen weggelegd. Toch wist Isa Hoes een plekje te bemachtigen in de Vondelstraat. Alleen al aan de straatnaam kunnen wij opmaken dat het een aardig stekkie is. Echter is de prijs waar dit huis vervolgens voor werd verkocht nog indrukwekkender.

Isa Hoes

De kans is groot dat deze Nederlandse dame je bekend voor komt. Isa Hoes is een toneel-, film-, televisieactie en schrijfster. Ze speelde een rol in Goede tijden, slechte tijden in de begin jaren 90. Je kan dus wel stellen dat Isa al een aantal jaar mee gaat. Nu werd het hoog tijd om met de kids een nieuwe plek te zoeken waar zij zich lekker kunnen settelen. Hierdoor werd haar pand in de Vondelstraat verkocht. Dat dit huis bij veel mensen in de smaak zou vallen, dat kunnen we uit de foto's begrijpen

Huis in de Vondelstraat

In 2012 kocht Isa dit waanzinnige huis voor een prijskaartje van 860.000,- euro. Voor dit bedrag kreeg ze een woonoppervlakte van 210 vierkante meter die is verdeeld over de gehele tweede en derde verdieping, plus een deel op de eerste verdieping. Zes kamers, drie slaapkamers, twee aparte toiletten, een mooie keuken en natuurlijk een uitzicht op het Vondelpark. Klinkt allemaal heel fraai en zeker als je zou horen dat ze dit huis wist te verkopen voor meer dan 1,62 miljoen euro, een kleine 760.000 euro winst dus. Gelukkig wisten we via de bekendeburen een aantal mooie plaatjes van dit huis te bemachtigen:

Geen verkeerd optrekje als we het zo bekijken. Zou jij het hier een tijdje uit kunnen houden?

Favorites by Welke: