Dit is het bijzonder mooie huis van Arie Boomsma

Wonen door Michelle

Altijd al willen weten hoe bekende Nederlanders wonen? Vandaag is je kans om het oude huis, dat een voormalig Boeddhistisch centrum is, van Arie Boomsma te bekijken. Afgelopen jaar heeft hij hem namelijk te koop gezet. De benedenwoning van Arie staat voor ruim een miljoen te koop. Zelf heeft hij hem in 2017 voor bijna negen ton gekocht, toch weer een leuk zakcentje.

Sfeervolle inrichting

De benedenwoning is erg sfeervol en uniek en heeft vier slaapkamers. Daarnaast is er een ruime woonkamer aanwezig en een aparte eetkamer. De authentieke balken van het Boeddhistisch centrum zijn nog gedeeltelijk in zicht, er is veel lichtinval en een schuifdak boven de eetkamer. In de open keuken vind je divers inbouwapparatuur. Er ligt vloerverwarming in de luxe badkamer met een heerlijke dubbele inloop douche, een ligbad, dubbele wastafel en een design handdoek radiator.

Mooie omgeving

De woning ligt op een heerlijke locatie in de mooie binnenstad. Dierentuin Artis en het Koninklijk Theater Carré liggen op loopafstand dus wanneer je zin hebt om naar de dierentuin te gaan, je bent er zo. Ook een groot voordeel is dat het grootste gedeelte van het huis geen bovenburen heeft. Je kunt dus rustig wonen of af en toe eens wat mensen over de vloer krijgen zonder dat je bovenburen gelijk voor je deur staan om te klagen. Het enige minpunt aan deze woning is dat je voor het parkeren van je auto een vergunning nodig hebt. Het is en blijft Amsterdam, hè.

Favorieten van Welke: