Deze kleur zal jouw interieur een waanzinnige boost geven

Wonen door Michelle

In principe zijn er slechts een paar basiskleuren. Toch zijn de kleurcombinaties die je kan maken echt enorm groot. Het is logisch dat je hierdoor niet meer weet waar je moet beginnen als het gaat om het kiezen van een kleur jouw interieur. Wij zijn er om je hierbij een handje te helpen.

De kleur van het jaar 2020

Voor dit jaar zal er slechts één kleur de echte uitblinker zijn. Deze kleur staat ook wel bekend als Tranquil Down. De winnaar die is verkozen door een wereldwijd trendonderzoek en zal de kleur worden die vrijwel overal bij past. Met deze zachte tint breng je weer leven in de kamer. Wie wilt dat nou niet?

Tranquil Down

Tranquil Down is een zachte kleur die vrijwel overal bij past. Dit komt omdat het een neutrale kleur is. Je kan het dus combineren met een lichte kamer en een licht interieur, maar ook met donkere meubels in een donkere kamer. Tranquil Dawn ligt midden tussen groen, blauw en grijs. Dit maakt het de perfecte kleurtrend voor 2020. Om jullie al een beetje op weg te helpen, hebben wij een aantal accessoires verzameld ter inspiratie. Weet jij al hoe je de Tranquil Down gaat combineren in jouw huis?