Deze items heb jij nodig in je tuin voor een heerlijke zomer

Wonen door Redactie Welke

Het zonnetje schijnt en de tijd is gekomen dat we lekker veel buiten gaan zijn. Om volop te kunnen genieten van jouw tuin, zijn een aantal items essentieel. Wij nemen ze even onder de loep!

1. De perfecte tuinset

Net als bij het kopen van tv meubels, gaat er ook wat onderzoek zitten in het uitkiezen van de perfecte tuinset. Sta stil bij wat de belangrijkste activiteit is in jouw tuin. Ga je het liefst lekker buiten eten of spendeer jij je tijd graag met loungen op een relaxte bank? Voor elke activiteit is een juiste tuinset te koop.

2. Een heerlijke ligstoel

Besluit je vooral te investeren in een mooie tuintafel met stoelen erbij? Zorg dan dat je toch een plekje hebt waar je echt kan relaxen. Even een ligstoel kopen en dat probleem is opgelost. Bovendien creëer je daarmee verschillende 'eilandjes' binnen jouw tuin en geeft het direct een luxe gevoel.

3. Goede bijzetkruk

Een kruk die dienst doet als zitplek en als tafeltje: ideaal toch? Handig om even een wijntje op te parkeren zodat je niet elke keer naar voren hoeft te bukken als je op een loungeset zit of om de champagnekoeler op te bewaren. Een extra gast aan tafel? Krukje erbij en diegene heeft ook een goede zitplek!

4. Vuurkorf

Een heerlijk vuurtje zorgt niet meteen voor een goede sfeer 's avonds, ook kan jij je er lekker aan warmen. Het kan in Nederland flink afkoelen als de zon onder is en dan is een vuurkorf ideaal!

5. Perfecte barbecue

Of je nou een vleeseter bent of niet, alles smaakt extra lekker als het van de barbecue af komt. Barbecueavonden zijn voor mij altijd memorabele momenten omdat het heerlijk relaxt is en gezelligheid is gegarandeerd. Lekker eten en de avond kan niet meer stuk!