De beste voeding om af te vallen tijdens quarantaine

Food door Michelle

Ben je val plan om wat kilo’s af te vallen nu je thuis in quarantaine zit? Hierbij is het belangrijk goed te kijken naar wat je eet, dit heeft namelijk een grote invloed op het afvalproces. Daarnaast is het ook zo dat mensen met overgewicht een grotere kans hebben om geïnfecteerd te raken met het coronavirus. Een goede work-out is natuurlijk heel erg belangrijk, maar in combinatie met de juiste voeding kan dit zeker een goed begin zijn! Wat de beste voeding is, laten wij je in dit artikel zien.

 

Grapefruit

Een halve grapefruit eten voordat je aan je ontbijt, lunch of diner begint kan je zeker helpen wat grammen te verliezen. Dit geldt ook voor wanneer je driemaal per dag grapefruitsap drinkt.

Baby spinazie

Een salade met weinig calorieën kan je helpen met afvallen. Baby spinazie kun je goed door een salade heen doen, omdat deze weinig calorieën bevatten maar daarnaast vult het ook erg goed. Door een kleine salade te nemen zul je met de hoofdmaaltijd minder eten, omdat je sneller vol zit.

Kaneel

Ook kaneel kan je helpen bij het afvallen, doordat deze kruid de metabolisme en immuniteit stimuleert. Zo kan het de insulinepieken onder controle houden na een maaltijd, waardoor het hongergevoel afneemt. Door een kwart theelepel kaneel per dag te gebruiken kan dit er onder andere voor zorgen dat je cholesterol omlaag gaat.

Groene thee

Groene thee heeft een aantal voordelen, waaronder gewichtsverlies. Zo schijnen er zelfs studies te zijn die beweren dat het drinken van vijf kopjes groene thee per dag kan zorgen voor een verdubbeling van het gewichtsverlies.

Pure chocola

Chocola is natuurlijk niet goed als basis om af te vallen want er zitten veel vetten en calorieën in, maar in pure chocola zitten ook antioxidanten. Deze antioxidanten kunnen je helpen bij het afvallen.

Favoriete items van Welke: