De 10 leukste accessoires voor in huis

Wonen door Michelle

Het is altijd leuk om het interieur van je huis een nieuwe tint te geven. Zonder meteen nieuwe meubels in te kopen kan jij jouw huis ook met kleine details een frisse look geven. Wij hebben een aantal accessoires die in elk huis superleuk kunnen staan.

Poef

Een poef is een eenvoudige gadget in elke kamer. Je wint er niet alleen een extra zit plek mee. Ze zijn makkelijk te verplaatsen dus ook voor kinderen is dit een super oplossing. Tip: sommige poefjes komen met een holle binnenkant. Zo heb je ook meteen een extra opslag plek voor tijdschriften, speelgoed of andere spullen.

Spiegels

Een spiegel kan je natuurlijk functioneel gebruiken. Een spiegel zorgt ervoor dat een ruimte er groter ut gaat zien. Er zijn ontzettend veel soorten en maten spiegels, dus bij elke huisstijl past er een. Let wel op dat je een spiegel plaatst een wat rustige kamer, het weerspiegelt namelijk ook de kamer. 😉

Schalen & onderborden

De schalen hebben een handige functie. Je kan het gebruiken als dienblad, maar het is ook een fijne plek om andere accessoires op te zetten. Zo lijkt het alsof alles bij elkaar hoort in plaats van overal losse spulletjes.

Klokken

Een accessoire werkt echt goed wanneer het ook functioneel is. Zo staat een mooie klok, of deze nou digitaal is of niet, erg leuk bij jouw interieur. Je kan hem ophangen maar ook gewoon ergens neerzetten.

Boeken

Of je zelf een fanatieke lezer bent of niet. Een boek kan fantastisch staan als interieur. Zo zijn er heel veel ‘accessoire boeken’ die op een boekenhouder fantastisch staan in de kast.

Selectie van Welke:

 

Posters & schilderijen

We kennen allemaal het probleem: wat doen we nou met die lege muur? Een schilderij of poster is de perfecte oplossing voor een kale muur. Je kan er veel mee variëren want het is redelijk betaalbaar.

Kaarsen

Een kaars met een leuke kaarshouder kan nooit kwaad. Het staat gezellig en met een lekkere geurkaars laat je jouw huis nog lekker ruiken ook. Wie wil dat nou niet?

Kussentjes

Wat is een bank zonder sierkussen? Precies, niet zoveel. Kussen zijn een accessoire die echt niet op een bank mogen ontbreken. Sierkussens staan erg leuk en zijn dé manier op je interieur in huis goed terug te laten komen.

Bloemen & planten

Waarschijnlijk heb je al wel wat planten in huis. Zo niet, dan is het hoog tijd. Planten zorgen namelijk voor een betere luchtkwaliteit en ook zijn ze goed tegen stress. Het voordeel is dat jij je planten in een mooie vaas op tafel kan zetten, win-win.

Manden en kisten

Een rieten mand of een industriële ijzeren mand. Het staat leuk in huis, maar het belangrijkste is: eindelijk geen rommel meer. Een rommelmand is perfect om alle losse rommel in op te bergen.

Selectie van Welke: