Binnenkijkers: 'normale' twee-onder-een-kapwoning met een waanzinnige tuin

Wonen door Michelle

We moeten toegeven dat we het erg leuk vinden om een kijkje te nemen bij het huis van een ander. Niet (alleen) omdat we een beetje nieuwsgierig zijn, maar omdat we graag inspiraties van anderen willen zien om te gebruiken bij onze woning. Deze keer gaat niet alleen om het binnenkijken maar met name om de waanzinnige tuin die achter dit huis verborgen zit.

 

Verkocht op Funda

Deze leuke twee-onder-een-kapwoning zal vanaf de buitenkant wellicht niet heel erg opvallen. Het is namelijk niet zo’n enorm huis zoals deze omgebouwde kerk tot villa. Desalniettemin is dit toch wel een verborgen parel, alleen is er wat minder budget voor nodig. Toch heeft deze kapwoning iets heel leuks in petto: namelijk een tuin waar je ‘u’ tegen zegt.

Laten we eerlijk zijn, bij dit knusse huis verwacht je hooguit een leuke tuin waar je af en toe heerlijk kunt zitten. Achter dit huis bevindt zich een enorm zwembad van 8 bij 6 meter die ook nog eens overdekt kan worden. Met een zwembad van dit formaat hoor ik je al denken dat de tuin nu aardig vol staat, maar nee. De tuin beschikt ook over een overdekt terras, een barbecue en een gastverblijf.

Een kijkje tussen de muren

Toch is de woonkamer van dit bijzondere huis ook zeker niet onaardig. Op de begane grond bevindt zich een grote badkamer met inloopdouche en verder heeft het nog 3 slaapkamers en 2 badkamers. Zie hier nog enkele foto’s van dit waanzinnige hus:

Benieuwd naar meer binnenkijkers? Neem dan eens een kijkje in dit waanzinnig luxe vakantie villa in Spanje. Zo blijven we toch nog een beetje in de vakantie sfeer!

Favoriete items van Welke: