In dit waanzinnige stulpje woont zanger Gordon

Wonen door Michelle

Zanger Gordon woont tegenwoordig in Amsterdam, een driekamerappartement in Zuid. Dit appartement staat tegenover het van Gogh museum, maar ligt ook vlakbij zijn Blushing zaak. Het appartement heeft een oppervlakte van 115 vierkante meter. Dat Gordon van luxe houdt, dat is inmiddels wel bekend. Dit is namelijk ook terug te vinden in zijn prachtige woning.

Het appartement van Gordon

Een appartement met een oppervlakte van 115 vierkante meter betekent natuurlijk dat er veel verschillende ruimtes aanwezig zullen zijn. Zo is er een grote woonkamer aanwezig met openslaande deuren naar het balkon en veel lichtinval door de grote ramen. De open keuken die zich bij de woonkamer bevindt is erg luxe en uiteraard van alle inbouwapparatuur voorzien. Het balkon is niet heel erg groot, maar geeft wel een mooi uitzicht, met het van Gogh museum recht tegenover je. De appartementen in Amsterdam zijn natuurlijk niet allemaal voorzien van een tuin, dus dit balkon is een prima alternatief.

Gordon houdt van luxe

De woning bevat twee grote, luxe slaapkamers, maar ook twee erg luxe badkamers. Deze kamers bereik je via de gang, die erg groot is en verschillende opbergmogelijkheden heeft. Het appartement oogt erg ruim door de vele witte muren, deuren en de hoge ramen. Dit zorgt ervoor dat het allemaal net iets mooier oogt. De huurprijs? Die wordt geschat op zo’n 4000 euro per maand. Een behoorlijke prijskaart dus. Dat betekent dat Gordon het toch aardig gedaan heeft om zijn carrière een boost te geven. 

Meer foto's via bron: bekendeburen.nl

We kunnen ons in ieder geval wel goed voorstellen dat hij zijn ochtenden lekker begint. Dat kan haast niet anders met zo'n fantastische ensuite-badkamer. Heerlijk! Het bewijst maar weer dat de zangers in Nederland het aardig doen. Zo wilt zanger Jeroen van der Boom zijn miljoenenvilla te koop zetten, wat toch ook weer een waanzinnige plek is!

Favoriete items van Welke: