Tommy Hilfiger baas zet Pontsteiger penthouse in Amsterdam te koop

Wonen door Michelle

CEO van het bekende merk Tommy Hilfiger, Daniel Grieder, heeft zijn luxe penthouse te koop gezet. Zijn penthouse bevindt zich op een hotspot, namelijk in het Pontsteigergebouw in Amsterdam. Dat dit een luxe plek is, dat zul je na dit artikel wel begrijpen. Dit penthouse wordt aangeboden voor 6.9 miljoen euro.

 

Pontsteiger penthouse in Amsterdam

Natuurlijk zegt de prijs van dit ‘appartement’ al wel genoeg, maar toch zouden wij graag een kijkje binnen willen nemen. Met een plek vrijwel gelegen naast Amsterdam centraal en uitzicht op Het IJ, is dit toch wel een plek waar veel mensen van dromen om te kunnen wonen. Met een prijskaartje van 6.9 miljoen euro, komt het nog niet in de buurt van het duurste huis van Nederland, maar is dit toch wel een die hoog op het verlanglijstje komt te staan.

Amsterdamse penthouse

Dit waanzinnige penthouse heeft niet alleen een gaaf interieur, ook beschikt het over 303 vierkante meter oppervlakte. Voor woning in Amsterdam is dat best aardig, maar natuurlijk is dit niet megagroot, zeker niet voor deze prijs… Bij de woning heb je twee terrassen en een opberghok.

De totale woning bestaat, naast 3 parkeerplekken en een ligplaats voor de boot, uit drie slaapkamers en drie badkamers. Ook heeft het meerdere zitgedeeltes en kun jij lekker ontspannen in je eigen sauna. Het interieur is dan wel helemaal on point, maar dat kan ook niet anders als je CEO bent van een stijlvol kledingmerk. Want eerlijk is eerlijk, de foto’s zien er wel echt enorm strak uit!

Favoriete items van Welke: