Zeven leuke bedstee-bedden voor de kinderkamer

Wonen door Tamara

Bedstee-bedden zijn razend populair voor de kinderkamer. En terecht want met een bedstee-bed creëer je in een handomdraai een knus plekje voor je zoon of dochter.  Op Welke.nl vinden we regelmatig erg leuke bedstee-bedden. Een mooi moment om de leukste bedden hier te laten zien!

1 - Bedstee in fris wit voor de jongenskamer

 

De leukste  bedstee-bedden voor de kinderkamer

 

Bij een bedstee denken de meeste mensen meteen aan een zoete meisjeskamer. Op de bovenstaande foto kun je echter zien dat een bedstee ook prima in een stoere jongenskamer past. Dit bed beschikt ook nog eens over een handig logeerbed. Leuk voor vriendjes en vriendinnetjes die blijven slapen, of voor een tweede kind als de kamer gedeeld moet worden. Hier is het frisse wit gecombineerd met vrolijk blauw-wit geruit beddengoed. Aan de zijkant van het bed is bovendien een handige inbouwkast gemaakt om spullen uit het zicht op te kunnen bergen.

 

2 - Bedstee met bureau en logeerbed

 

De leukste  bedstee-bedden voor de kinderkamer

 

Vaak gebruiken mensen de loze ruimte onder een schuine wand voor het plaatsen van een bedstee. Wanneer je echter geen schuine wand hebt, is het toch ook heel goed mogelijk om een bedstee-bed te plaatsen. Deze bedstee staat los in de ruimte en biedt bovendien plaats aan een bureau en een extra onderschuifbed. Door het meubel wit te schilderen oogt het minder kolossaal.

 

3 - Grachtenpand-bedstee met drie slaapplaatsen

 

De leukste bedstee-bedden voor de kinderkamer

 

Welk meisje zou er nou niet graag in dit landelijke grachtenpandje slapen? Extra handig is dat dit compacte bed beschikt over maar liefst drie slaapplekken: bovenop het huisje, in de bedstee en op het uitschuifbed onderin. Het schattige raampje met bloembakje maakt het helemaal af.

 

4 - Slim bedacht: Bedstee in kast

 

De leukste  bedstee-bedden voor de kinderkamer

 

Deze slimme bedstee is verplaatsbaar. Het bed is namelijk gemaakt in een kast. Lekker knus en wanneer je opgestaan bent, doe je gewoon de deurtjes dicht! Op het plankje kun je wat boekjes en een wekkertje kwijt.

 

5 - Bedstee met fotobehang aan de binnenzijde

 

De leukste bedstee-bedden voor de kinderkamer

 

De buitenkant van deze bedstee is bekleed met planken. Dit geeft 'm een landelijk uiterlijk. De binnenkant van de bedstee is voorzien van fotobehang waardoor het een echte blikvanger is! Daarnaast is het interieur voorzien van een paar handige plankjes, een leeslampje en een schattig gordijntje.

 

6 - Bedstee met boekenkasten

 

De leukste bedstee-bedden voor de kinderkamer

 

Deze bedstee met opvallend rode binnenkant biedt niet alleen een slaapplaats, maar ook lekker veel bergruimte. in de bedstee is bovendien plaats voor lievelingsboeken en andere spulletjes.

 

7 - Bedstee met geheime speelruimte

 

De leukste bedstee-bedden voor de kinderkamer

 

Wanneer kinderen wat ouder worden, krijgen ze ook meer behoefte aan een eigen plekje. Dit bed is daar perfect voor geschikt. Naast een ruimte om te slapen is er namelijk ook een speelplek gemaakt. Alleen toegankelijk via de ladder en dus onbereikbaar voor kleine broertjes en zusjes! Bovendien wordt er zo optimaal gebruik gemaakt van de hoge ruimte.