Wat maak je allemaal van plastic beestjes? Welke.nl geeft 5 leuke voorbeelden

Wonen door janjaap

Met een zak goedkope plastic beestjes maak je zelf eenvoudig de leukste dingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van dinosaurus-kastknoppen, boerderijdieren-voorraadpotten of een nijlpaard-magneet? Welke.nl zocht 5 leuke doe-het-zelf ideeën met plastic diertjes voor je op.

1. Vrolijke voorraadpotten

Deze vrolijke voorraadpotten maak je heel eenvoudig zelf. Plak het plastic beestje op de deksel van een mooie voorraadpot. Je kunt hier natuurlijk ook oude glazen potten van bijvoorbeeld appelmoes voor gebruiken. Spuit het beestje en de deksel in de kleur naar keuze. Even laten drogen en klaar is je vrolijke voorraadpot. Ook erg leuk om cadeau te geven!

 

Vrolijke voorraadpotten met boerderijdieren

 

2. Beestachtige leuke (koelkast)magneten

Met zo'n leuke magneet vrolijkt elke koelkast of magneetwand toch op? Zaag het plastic beestje doormidden en spuit het in de kleur die je wilt. Goed laten drogen en plak er tenslotte een magneetje op. Klaar!

 

Maak zelf deze beestachtige leuke magneet

 

3. Handige kapstok

Van een plankje en wat plastic diertjes maak je ook zelf zo'n leuke kapstok. Maak er zelf wat leuks van door bijvoorbeeld te kiezen voor alleen wilde dieren, honden of boerderijdieren. Of kies het lievelingsdier van jouw kind.

 

Kapstok van boerderijbeestjes zelf maken

 

4. Voor een vrolijke verjaardagstaart

Deze verjaardagskaarshouder maak je zelf van een plastic beestje en een eenvoudig kaarsenhoudertje. Boor een gaatje in de rug van het speelgoedbeestje en lijm het houdertje erin  vast. Spuit het geheel in de gewenste kleur.

 

Voor een vrolijke verjaardagstaart

 

5. Dinosaurus-kastknoppen

Van een paar plastic-dino's maak je zelf deze stoere kastknoppen voor de kinderkamer.

 

Maak zelf deze dinosaurus kastknoppen voor een stoere jongenskamer

 

Nog meer inspirerende voorbeelden

Al deze ideeën al gemaakt en nog speelgoedbeestjes over? Bekijk dan de andere voorbeelden in dit lookbook vol zelfmaakideeën met plastic beestjes.