Uniek ligbad in de vorm van een hangmat

Wonen door Yvette

Heb je zin om je even helemaal te ontspannen? Dan is "hangbad" Vessel absoluut wat voor jou. Door de vorm van een hangmat lig je heerlijk relaxed in dit bad. Wij willen hem, al moeten we nog wel even zien hoe we aan het geld gaan komen.

Bad Vessel in de vorm van een hangmat

 

Dit heerlijke bad van Splinter Works hangt aan de muur. De uiteinden van het bad zijn bevestigd aan de muur met rvs beugels. Door zijn unieke vorm raakt het bad de grond niet.

 

Hangbad Vessel van Splinter Works

 

Het bad is gemaakt van koolstofvezel. Dit materiaal is ijzersterk en laat zich makkelijk vormen. Bovendien blijft het water in het bad langer warm dan normaal, omdat er onder deze koolstoflaag een foam core zit.

 

Bad Vessel in de vorm van een hangmat

 

Het water kan via een afvoerputje uit het 2,7 meter lange bad weglopen. Ook is het mogelijk om een afvoerpijp toe te voegen.
 

het afvalwater kan weg via een afvoer. Er kan eveneens een afvoerpijp worden geïnstalleerd als een natte vloer niet mogelijk is. - See more at: http://www.luxesh.nl/nieuws/lifestyle/Splinter-Works-Vessel-badkuip-imiteert-hangmat#sthash.1YHy5AGH.dpuf

Bad Vessel in de vorm van een hangmat

 

Het bad is verkrijgbaar in een zeer beperkt oplage van 12 stuks en kost bijna 39.000,- euro. Je kunt hem bestellen bij Splinter Works en hij wordt wereldwijd geleverd.