Sfeervol appartement vol leuke en handige oplossingen

Wonen door janjaap

Dit Zweedse appartement is niet alleen gezellig ingericht, het zit ook nog eens vol slimme woonaccessoires en originele oplossingen om de ruimte groter te laten lijken. Benieuwd geworden wat dat allemaal is? Bekijk snel de foto's en wie weet ontdek je iets leuks voor jouw eigen interieur!

 

Doordat de houten vloer door het hele huis (dus ook de keuken!) doorloopt, lijkt de ruimte groter. Op een aantal plekken in de woning zijn wel vloerkleden neergelegd om gezellige hoekjes te creëren.

 

 

Heb je geen ruimte voor een grote boekenkast? Dan is dit een handige oplossing. In deze kast stapel je boeken en tijdschriften gewoon boven elkaar op. Daarnaast zijn de plankjes ook heel geschikt voor mooie opbergdozen en andere mooie woonaccessoires.

 

 

De tegels in de keuken zijn niet horizontaal, maar verticaal geplaatst. Hierdoor lopen de zichtlijnen naar boven en lijkt de ruimte hoger.

 

 

De bewoners hebben ervoor gekozen om het werkblad van de keuken aan een kant iets te laten oversteken. Hierdoor ontstaat een plekje waar gasten tijdens het koken gezellig kunnen aanschuiven. Al is het natuurlijk ook een heel handige plek voor een snel ontbijt.

 

 

De lamp boven de eettafel is zelfgemaakt en een echte blikvanger. Doordat alle snoeren en fittingen in een kleur zijn gehouden, wordt het geen rommeltje, maar blijft het een mooi geheel.

 

 

Bron: Bostlm.se