Organiseer zelf eenvoudig het allerleukste kinderfeestje

Wonen door Redactie Welke

Vind jij het ook altijd zo lastig om zelf een leuk en origineel kinderfeestje te organiseren voor jouw zoon of dochter? Gelukkig zijn er op Welke.nl meer dan genoeg inspirerende voorbeelden te vinden. In dit artikel lees je alles over zelfgemaakte uitnodigingen, het origineel inpakken van het cadeau, de vrolijkste verjaardagsslingers, gezonde traktaties én het kinderfeestje zelf. Zo organiseer jij voortaan eenvoudig zelf de allerleukste verjaardagsfeestjes voor jouw kind(eren).

Maak zelf een originele uitnodiging

Alle feest-voorpret begint natuurlijk al met het maken van de uitnodiging. Heeft het kinderfeestje een thema, bijvoorbeeld Lego, prinsessen of dinosaurussen? Dan kun je kiezen voor een bijpassende uitnodiging. Weet je nog niet precies wat voor feestje het wordt? Dan is een algemene uitnodiging natuurlijk ook een optie. Bekijk deze leuke uitnodigingen van Welke.nl eens en laat je inspireren.

 

De allerleukste uitnodigingen voor een kinderfeestje maak je zelf

 

 

Feestelijk ingepakte cadeautjes

Wanneer je een cadeautje mooi inpakt, is het nóg leuker om te geven. Welke.nl zocht daarom de leukste manieren om cadeaus in te pakken. Hoe geef jij jouw volgende cadeautje?

 

Pak de cadeautjes voortaan feestelijk in

 

 

Versier het huis met (zelfgemaakte) slingers

Bij een echt feest mogen slingers natuurlijk niet ontbreken. En wat is er nou leuker dan samen met de bijna-jarige zelf de slingers maken? Vergeet bij een zomers feestje ook de tuin of het balkon niet te versieren! En na de verjaardag kun je de leukste slingers natuurlijk altijd in de kinderkamer ophangen voor een vrolijk accent. Welke.nl zocht de leukste en vrolijkste slingers voor je op.

 

Maak zelf de leukste feestelijke slingers

 

 

De leukste spelletjes voor een kinderfeestje

Wie terugdenkt aan zijn of haar eigen verjaardagen van vroeger herinnert zich vast de verjaardagen vol spelletjes als koekhappen, ezeltje prik en spijkerpoepen. Geef jouw zoon of dochter ook zo'n onvergetelijk feestje met deze leuke en originele kinderspelletjes die we voor jou vonden op Welke.nl. Maak zelf een hindernisbaan (geschikt voor binnen én buiten!), blaas de allergrootste bellen of kijk film in een echte thuisbioscoop!

 

Leuke spelletjes voor een kinderfeestje

 

 

Gezond en lekker trakteren

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een traktatie. Op veel scholen is het verplicht om gezond te trakteren. Gelukkig is dat geen probleem want ook met groenten en fruit kun je de leukste én lekkerste traktaties maken. Bekijk deze originele en gezonde traktaties maar eens!

 

Gezond en lekker trakteren