Magneetborden voor jong en oud

Wonen door Yvette

De magneetborden van Wonderwall zijn niet alleen praktisch maar door hun originele en vrolijke vormen ook nog eens leuke blikvangers. Er zijn wel 12 verschillende uitvoeringen en ze zijn volgens ons allemaal even leuk. Welke is jouw favoriet?

Magneetbord van Wonderwall

 

De Belgische ontwerpers, Inge van den Broeck en Tine Dhollander, halen hun inspiratie voor de magneetborden uit alles wat ze omringt, waardoor de borden in de smaak vallen bij een breed publiek. Zo zijn de magneetborden een aanwinst voor de kinderkamer, maar ook in een werkruimte voor volwassenen zijn de ontwerpen op hun plaats.

 

Magneetbord van Wonderwall

 

Typisch voor de borden is dat ze elk één bepaalde vorm, één bepaalde kleur en één bepaald formaat hebben. De uitgebreide collectie bestaat uit een appel, een uil, een poedel, een olifant, een stier, een boom, een bloem, een piraat en een camper. Een vos, een peer en een scooter zijn recentelijk toegevoegd.

 

 

Magneetbord van Wonderwall

 

Magneetbord van Wonderwall

 

De magneetborden kunnen op 2 manieren aan de wand bevestigd worden: met schroeven aan de muur of met zuignappen aan het raam. Ze zijn onder andere via de webshop verkrijgbaar in de formaten medium (50 x 60 cm) en large (80 x 90 cm). De verkoopadviesprijs is vanaf € 49,95.

 

Magneetbord van Wonderwall