Kinderkamer met bijzondere bedden voor zijn tweetjes

Wonen door Yvette

Voor kinderen is er niets leukers dan gezellig met zijn tweeën op de kamer slapen. Samen nog even lekker kletsen of giebelen voor het slapen gaan is natuurlijk hartstikke gezellig. Daar komt bij dat lang niet ieder gezin de ruimte heeft om elk kind een eigen kamer te geven. Daarom hebben we een aantal leuke en knusse slaapplaatsen geselecteerd.

Stapelbed van Scandinavian Deko

 

Wil je efficient met de ruimte omgaan, dan is dit misschien een handige oplossing. Laat de oudste in een hoogslaper slapen zodat je eronder een ledikant kunt plaatsen. (foto: Scandinavian Deco)

 

Bedstee via folio uit Zweden

 

Voor ieder kind een eigen bedstee. Zo kunnen ze toch genieten van elkaars aanwezigheid maar hebben ze wel volop privacy en kunnen ze zich terug trekken in hun eigen "hutje". (foto: Folio)

 

Hartjes bedstee van Maison Belle

 

Deze dubbele bedstee is gemaakt van sloop- en resthout. Onder het slaapgedeelte is volop ruimte om bijvoorbeeld speelgoed op te bergen. Ziet er mooi opgeruimd uit!

 

Bed van Island Edge

 

De Shanticot Convertible BunkCot is ontworpen met als uitgangspunt om ruimte te besparen en is ideaal voor twee baby's of kinderen die één kamer delen. De bedjes zijn gemakkelijk om te zetten van een ledikant naar een bed.

 

Stapelbed gefotografeerd door Pierrick Verny

 

Dit is een mooie oplossing voor als je meer dan twee bedden op één kamer wilt plaatsen. Door de kleuren in dezelfde kleurnuance te houden oogt het geheel lekker rustig.