Je woning aanpassen? Vergeet het schakelmateriaal niet!

Wonen door Tamara

Wanneer we ons huis helemaal aanpassen, worden zaken als stopcontacten vaak vergeten. Daar brengt designer Inga Sempé nu verandering in met deze prachtige serie schakelmateriaal.

Topstuk uit de collectie van Inga Sempé is ongetwijfeld stopcontact Tromp-L’oeil. De gaten van dit stopcontact zitten verstopt achter een mooi vormgegeven rooster. Wanneer je het plaatje van het stopcontact naar achteren drukt, kun je de stekker in het stopcontact steken.

 

Topstuk uit de collectie van Inga Sempé is ongetwijfeld stopcontact Tromp-L’oeil.

 

Bij stopcontact Rotatif zitten de stopcontactgaatjes verstopt achter een klepje. En niet zomaar een klepje, maar een klepje dat uit drie delen bestaat en dat zich moeiteloos om de stekker vormt.

 

Bij stopcontact Rotatif zitten de stopcontactgaatjes verstopt achter een klepje

Naast stopcontacten bestaat de collectie uit een aantal schakelaars en dimmers. Op deze dimmers is duidelijk zichtbaar of de lamp aan of uit is geschakeld.

 

Handig zo'n schakelaar waarop je kunt zien of de lamp aan of uit is

 

Op deze dimmers is duidelijk zichtbaar of de lamp aan of uit is geschakeld.

 

Daarnaast zijn er mooie, slank vormgegeven schakelaars die perfect op de smalle ruimtes passen die vaak naast deuren zitten. Bijzonder is ook de schakelaar met ethernet poort die is verstopt achter een magnetisch plaatje.

 

 

Bijzonder is ook de schakelaar met ethernet poort die is verstopt achter een magnetisch plaatje.

 

Bron: Fastco design