Heerlijk ontspannen in de hangstoel

Wonen door Tamara

Wie kent ze niet, die prachtige hangstoelen die je altijd in tijdschriftreportages in luxe tuinen ziet hangen. Zo'n stoel moet wel garant staan voor urenlang lees- en luierplezier. Zou jij ook wel zo'n leuke hangstoel willen? Wij hebben de leukste voor je uitgezocht!

Stoel Tropicalia Cocoon is ontworpen door Patricia Urguiola voor Moroso.

 

De stoel Tropicalia Cocoon hierboven vrolijkt elke ruimte op. Hij is ontworpen door de bekende designer Patricia Urguiola voor Moroso. Doordat de stoel gemaakt is van kunststof draden is hij zowel binnen als buiten te gebruiken. Wel even sparen want hij kost zo'n 6500 euro.

 

Hangstoel Fabio van SkyLine design is uitgevoerd in stijlvol zwart
 

Voor wie van een wat strakkere vormgeving houdt, is er natuurlijk ook een bijpassende hangstoel. Hangstoel Fabio van SkyLine design is uitgevoerd in stijlvol zwart. De bijbehorende kussens zijn waterafstotend en kunnen er dus ook bij een regenbuitje in blijven liggen.

 

Hangstoel NestRest van Dedon

 

Behoefte aan een eigen plekje om je helemaal terug te kunnen trekken? Dan is hangstoel NestRest van Dedon dé stoel voor jou! In deze stoel kun je heerlijk wegkruipen met een goed boek. NestRest is verkrijgbaar in naturelkleur en in wit. De verkoopadviesprijs is 10.000 euro.

 

 

Deze handgeknoopte hangstoel Melati van Anthropologie is in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder oranje en blauw.

 

De hangstoelen van Suspendu zijn het toppunt van luxe.

 

De hangstoelen van Suspendu zijn het toppunt van luxe.

 

De hangstoelen van Suspendu zijn het toppunt van luxe. Elke stoel wordt handgemaakt van Frans hout. Bron: Deedee9:14.

 

Mooie rotan hangstoel

Bron: Housetohome.co.uk