Geniet nog meer van de zomer met deze tips van Welke.nl

Wonen door janjaap

Volgens de weersvoorspellingen gaan we komende week dan echt genieten van warm en droog zomerweer. Met deze tips van Welke.nl kom jij die heerlijke dagen prima door. Maak bijvoorbeeld de koelste drankjes, haal die zomerse strandsfeer in huis en geef je nagels een zomers tintje.

De lekkerste zomerse drankjes van Welke.nl

Kun je ook bijna niet wachten op die heerlijke lange, zwoele zomeravonden? Heerlijk genieten met een zomers drankje in de tuin. Bekijk hier alvast de lekkerste zomerse drankjes die we voor je vonden op Welke.nl.

 

De lekkerste zomerse drankjes

 

 

Zijn jouw nagels al zomerklaar?

Jouw nagels zijn met deze leuke nagellak helemaal klaar voor de zomer! Draag je met het mooie weer graag slippers? Vergeet dan niet ook je teennagels te doen voor een supereffect!

 

Zijn jouw nagels al klaar voor het mooie zomerweer?

 

 

Geniet buiten van een zomerse picknick

Krijg jij met dit heerlijke weer ook zo'n zin om de hele dag buiten te blijven? Wat dacht je van zo'n lekkere zomerse picknick in het park of gewoon in je eigen tuin?

 

Geniet buiten van een zomerse picknick

 

 

Haal die zomerse strandsfeer in huis!

Krijg jij ook altijd dat heerlijke zomergevoel als je met mooi weer op het strand loopt? Haal daarom die heerlijk relaxte sfeer en de mooie kleuren van zand en schelpen naar binnen! Zo geniet je het hele jaar door.
 
Haal de zomerse strandsfeer in huis!