Geef je badkamer een warme en landelijke uistraling met Livyn vinylvloeren

Wonen door Tamara

Houten vloeren zijn nog steeds enorm populair. Niet zo gek want een houten vloer geeft een interieur meteen een warme en sfeervolle uitstraling. En vanaf nu kun je overal in huis genieten van een vloer met de uitstraling van een houten vloer dankzij de houtlook vinylvloeren van Quick-Step Livyn.

 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten vloer in de badkamer? Zo verander je de badkamer in een handomdraai in een heerlijke ruimte om te ontspannen. Heerlijk genieten van een warm bad met een goed boek of tijdschrift binnen handbereik.

 

De collectie Livyn vinylvloeren van Quick-Step bevat maar liefst 15 vloeren. Doordat al deze vloeren 100% waterdicht zijn, zijn ze ideaal voor de badkamer. Bovendien is de vloer onderhoudsvriendelijk, geluidsabsorberend én geschikt voor vloerverwarming.
 

Geef je badkamer een landelijke uistraling met een houtlook vloer van Quick-Step

 

Doordat de vinylvloeren een handig plankenformaat hebben, wordt de houtlook nog eens extra versterkt. De v-groeven en structuren op het oppervlak geven de vloer nog meer diepte zodat deze nog echter lijkt. Zo krijg je de sfeer van een echte houten vloer in de badkamer.

 

Geef je badkamer een heerlijk landelijke sfeer

 

Geef je badkamer een landelijke uistraling met een houtlook vloer van Quick-Step

 

Nog meer landelijke uitstraling voor de badkamer?

Op Welke.nl zijn nog véél meer leuke ideeën te vinden om de badkamer een landelijke sfeer te geven. Hier vind je een paar voorbeelden. Dat wordt straks heerlijk genieten!

 

Badkamer landelijk


Landelijke planken voor de badkamer

 

Badkamer landelijk

 

Landelijke badkamer sfeer

 

Tips voor een badkamer met landelijke sfeer