Een warm welkom met deze knusse klinkwarmers

Wonen door Yvette

Yelloweye is een nieuw merk, en verkoopt sinds september 2012 klinkwarmers. Klinkwarmers zijn gebreide hulzen die je om je deurklink schuift. Buiten het feit dat het heel behaaglijk aanvoelt, staan de klinkwarmers ook symbool voor een warm welkom.

Klinkwarmers van Yelloweye

 

Er is een grote variatie aan klinkwarmers. Zo zijn er felgekleurde modellen voor kinderkamers, natureltinten en retro modellen. Voor de kerstperiode is er een serie gemaakt met bellen en linten, zodat de deur rinkelt als je hem opent. Een speciale uitvoering is de glow in the dark klinkwarmer, vooral handig voor kleine kinderen die nog willen zien waar de deur is in het donker.

 

Klinkwarmers van Yelloweye

 

De klinkwarmers zijn gemaakt van wol en katoen. Wol is comfortabel in hitte en kou en van nature vuilafstotend, waterafstotend, antistatisch en brandwerend. Voor katoen is gekozen omdat het huidvriendelijk is en gemakkelijk te reinigen is.

 

Ze passen op klinken met de meest gangbare maten en zijn ontworpen voor ronde klinken met een diameter van 18 millimeter. De lengte is ca. 10 centimeter.


Klinkwarmers van Yelloweye

 

Aan de binnenkant van de klinkwarmer zit een anti-slip siliconencoating, die zorgt voor een goede grip als je de deur opent en sluit.

 

Klinkwarmers van Yelloweye

De klinkwarmers zijn te bestellen via de webshop. De prijs is afhankelijk van de uitvoering en varieert tussen de € 8,95 en € 14,95.