Stijlvolle ronde spiegels voor in huis

Wonen door Michelle

En mooie spiegel zorgt ervoor dat jouw huis een stukje groter gaat lijken, dat willen we allemaal wel toch? Een of meerdere spiegels in huis hebben zegt niet meteen dat we erg ijdel zijn zodat we altijd kunnen kijken hoe we voor de dag komen. Een mooie spiegel staat gewoon erg mooi in je interieur en beschikt over vele voordelen. Het behoort daarom zeker bij een van de 10 leukste interieuraccessoires.

De juiste kleur spiegel

Je kunt natuurlijk kiezen uit veel verschillende soorten en maten. Om te beginnen is de kleur wel een belangrijk aspect. Zo kun je gaan voor een spiegel met een koperen, gouden of zilveren rand. Dit houdt het redelijk basic en zorgt ervoor dat het niet al te tegenstrijdig is met de rest van je meubilair. Mochten jouw meubels al neutraal zijn, dan kun je best een keer een spiegel met kleur nemen.

Het juiste frame

Een ronde spiegel kan een aantal verschillende frames hebben. Zo kun je een mooie ronde spiegel toepassen in een kamer, maar wel met extra opties. Je kan hem namelijk ophangen door middel van een ketting of band. Dit zorgt voor een ‘speelsere’ uitstraling van de spiegel. Ook kan je een spiegel nemen met een frame. Een leuke manier om de spiegel op staande wijze op een kastje of plank te zetten.

Formaat

Tot slot is het wel belangrijk dat je het juiste formaat kiest van de spiegel. Mocht je hem willen ophangen en heb je een grote en open muur: dan mag jouw spiegel gerust een maatje groter zijn.

Wij maakten een selectie van mooie, ronde spiegels die passen bij elk interieur: