De beste liquid make-up producten voor de zomer

Beauty & Mode door Maj

In de zomer zijn liquid make-up producten een must. Ze geven je huid een stralende glow en zorgen voor een zomerse finish aan je make-up look. Daarnaast voelen liquid producten luchtig en prettig aan op de huid, wat heerlijk is voor in de zomer. Wil jij deze zomer ook de perfecte look nabootsen, alsof je net terug bent van een tropische vakantie? Dit zijn de beste liquid make-up producten die geweldig zijn voor de zomer!

6x de beste liquid make-up producten 

1. Tinted Moisturizer

Tinted moisturizers zijn echt ideaal voor in de zomer. Ze zijn lekker lichtgewicht, ademend en hydrateren ook nog eens de huid. Ga voor een tinted moisturizer met SPF, zodat je huid goed beschermd is tegen de zon. Een win-win situatie, namelijk een glowy finish plus een verzorgde huid. Well hello, summer!

2. Liquid contour

Liquid contour producten zijn ideaal om te dragen bij zonnig weer, doordat ze mooi in de huid blenden en een gezonde uitstraling geven zonder dat je huid te dof of mat wordt. Ga voor een liquid contour die je mooi kan blenden, goed bij de ondertoon van je huid past en meer shape creëert rondom je jukbeenderen, kaaklijn en voorhoofd. Zo geef je echt die bronzy sun-kissed uitstraling aan je zomerse make-up.

3. Liquid blush

Blush geeft een mooie gezonde teint aan je huid en is perfect te dragen boven je liquid contour. Ga voor een mooie peachy, roze of frambooskleurige blush. Nog een pluspunt, want liquid blush blijft bij warm weer en vochtige omstandigheden vaak langer zitten dan poederblush. Ideaal voor de zomer!

4. Liquid highlighter

Je zomerse make-up look is niet compleet zonder a touch of liquid highlighter. Hiervoor heb je geen vakantie naar een zonnig eiland nodig, maar wel een shiny highlighter die je deze zomer niet meer uit het oog verliest. Breng de highlighter aan op je jukbeenderen boven de blush, het puntje van je neus en op je cupid's bow. 

5. Liquid oogschaduw

Ben jij niet zo van de ingewikkelde oogschaduw creaties? Dan is liquid oogschaduw perfect voor jou! Je kan deze oogschaduw namelijk gewoon met je vingers aanbrengen op je ooglid. Geen moeilijk gedoe met verschillende kwasten, dieptes en kleuren. Gewoon één potje liquid oogschaduw waar je een hele look mee kan creëren.

6. Setting spray

Setting spray zorgt ervoor dat je make-up langere tijd mooi blijft en minder snel vervaagd tijdens de warme dagen. Een echte must op een mooie zomerdag. Tip: verfris af en toe tijdens een warme dag je make-up met een setting spray. Heerlijk!