Zo bewaar je je waardevolle spullen op het strand

Life Hacks door Claire

Op heerlijke stranddagen is het enige wat je nodig hebt een handdoek, zonnebrandcrème en een goed boek, toch? Helaas moet je wel bereikbaar blijven en geld bij je hebben mocht het nodig zijn. Waar laat je dit als je even een duik wil nemen in de verfrissende zee? Je weet maar nooit wie er rondlopen. Met deze lifehacks verstop je je waardevolle spullen op het strand. Laat het de foute personen alsjeblieft niet zien.

6 lifehacks om je waardevolle spullen te bewaren op het strand

  1. Luier: misschien heb je ze nog of moet je ze kopen, maar luiers zijn uitstekende verstopplekken voor jouw waardevolle spullen. Wie verwacht er nou een telefoon, sleutels of portemonnee in dit hulpmiddel? Precies, niemand. Geen dief, maar waarschijnlijk ook niet jouw vriend, vriendin of kind. Laat het dus even aan hen weten voordat ze denken dat het een gebruikte luier is en het weggooien. Dat moet je al helemaal niet hebben

  2. Pakje maandverband: gebruik de verpakking van je maandverband of tampons voor je sieraden of telefoon. Haal de helft uit de verpakking, leg je spullen er in en personen kijken, tenzij ze stelen omdat ze maandverband nodig hebben, hoogstwaarschijnlijk niet in de verpakking. Top!

  3. Fles met zonnebrandcrème: heb je er al wat stranddagen op zitten en is je zonnebrandfles op? Gooi hem dan niet weg. Maak het goed schoon en knip er een opening in via de achterkant. Het ligt natuurlijk aan de grootte, maar het heeft genoeg ruimte om je sleutels in te doen.

  4. Pringles: deze plek lijkt een beetje op de vorige, maar een lege bus Pringles is ook een geweldige plek. Eet de chips op (lekker!), maak het goed schoon en verberg je sleutels, telefoon of andere kleine dingen erin.

  5. Ga in shifts het water in: ben je met een grote groep, deel de groep dan in delen zodat er altijd iemand is die op de spullen let. Ben je alleen? Wordt dat vrienden met de buren naast je. Zij willen na jou waarschijnlijk ook weer, waarna jij weer op hun spullen let.

  6. Graaf je spullen in: doe dit op eigen risico en niet als je vergeetachtig bent. Stop je waardevolle spullen in een (zanddichte) zak, verstop ze in het zand en markeer voor de zekerheid waar je dit hebt gedaan.

Helaas moeten we rekening houden met mensen die stelen. Het is goed om bij jezelf na te gaan of wat je meeneemt echt zo essentieel is. Heb je je paspoort nodig op het strand? Waarschijnlijk niet. Houd dat dus maar lekker thuis of op je hotelkamer. Net als je pinpas. Neem enkel contant geld mee. Zo spring jij heerlijk die zee in, genieten!

Lees ook: 5x leuke outfits voor op het strand