4 leuke en originele verjaardag versieringen

Life Hacks door Linde

Verjaardagen, wie houdt er niet van? Wij in ieder geval wel en zeker van de vrolijke versieringen die hierbij horen. Wil jij het huis voor iemand versieren? Of gewoon lekker voor je eigen verjaardag aan de slag gaan? Wij hebben de leukste en meest originele verjaardag versieringen voor jou uitgezocht. Zodat jij die speciale dag nog specialer maakt.

Lees ook: Activiteiten als je last-minute iets op je verjaardag wil doen

Ballonbloemen

Ballonen horen bij verjaardagen. Meestal eindigen deze alleen op de grond en ziet het er minder feestelijk uit dan je in gedachten had. Hier is een leuke én makkelijke oplossing voor. Je plakt ze aan de muur. Dit doe je niet in random volgorde (hoewel dat misschien ook schattig is), maar is de vorm van bloemen. Je blaast sommige ballonnen wat kleiner op, dat is de binnenkant van de bloem, en andere groter, dat zijn de bloemblaadjes. Dit heeft een leuk en feestelijk eindresultaat en je ballonen verdwijnen niet onder je tafel of in de hoek van de kamer.

Fotoslinger als versiering 

Normale slingers in felle kleurtjes zijn leuk, maar het kan beter. Een manier om de slinger persoonlijker te maken zijn fotoslingers. In plaats van kleurrijke vlaggetjes hangen er foto’s van de jarige Job aan de slinger. Je maakt dit zelf of als je niet zo creatief bent zijn er ook bedrijven die dit voor je doen.

Dit is een goede manier om de decoraties origineel en persoonlijk te maken. Er is ook een andere manier om dit uit te voeren. Je neemt een aantal foto’s van de jarige en bewerk feesthoedjes op het hoofd. Hoe grappig is dat? Mensen maken ook een slinger in chronologische volgorde van leeftijd, van jong tot de huidige leeftijd. Dit is ook een erg goed idee.

Zelfgemaakte fotoframe

Iedereen wil een paar goede foto’s maken op een verjaardag als herinnering. Het is geweldig om een hoekje van je huis hieraan te toe te wijden. Maak een sociale media waardige fotoplek om je verjaardag vast te leggen.

Leg er een bakje met props bij die jij en je vrienden gebruiken tijdens de foto’s. Denk aan gekke brillen, plaksnorren en grappige hoeden of pruiken. Later als je terugkijkt gier je dan om de foto’s die je maakte.

Ballonen verjaardag verrassing

Wil jij iemand verrassen op hun verjaardag? Een leuke manier om dit te doen is met een ballonnen verrassing. Je denkt misschien: wat is dat? Dat leggen we uit. Dit is een verrassing voor de ochtend, je moet dus vroeg opstaan of tot laat wakker blijven. Je plakt draad of crêpepapier losjes aan beide kanten van de deurframe van de jarige. Dit doe je van de boven tot onderkant van de deur. Vervolgens vul je dit met ballonnen. Wanneer de jarige dan wakker wordt en de deur opent, vallen alle ballonnen de kamer binnen.