De minibar en zijn voordelen

Wonen door Djamila

Je kent het wel: Je gaat een weekendje weg, of een week op vakantie. Je komt op de kamer van het hotel waar je verblijft, en ziet een minibar met heerlijke drankjes staan. Na een lange reis kun je wel een verkoelend colaatje gebruiken. Een minibar is ontzettend handig, makkelijk te plaatsen en fijn om je drankjes (of overige producten) koel te bewaren. Waarom zou je dan niet zelf een minibar in huis halen? Een minibar heeft nog vele andere voordelen!  Wil je weten wat deze voordelen zijn, wat een minibar kost en welke soorten en maten er zijn? Lees dan vooral verder.

Altijd je drinken en snacks bij de hand!

Met een minibar zorg je ervoor dat je altijd je favoriete drankjes en snacks bij de hand hebt. Wanneer je er bijvoorbeeld voor kiest om (net als in een hotel) een minibar op je slaapkamer te plaatsen, hoef je nooit meer naar onder te lopen om snacks en drinken te halen. Daarnaast hoef je dus ook je serie of film niet meer te pauzeren, extra handig toch? Ook is een minibar natuurlijk niet alleen geschikt voor persoonlijk gebruik, maar ook juist voor verschillende horecagelegenheden. Wanneer je een feestje geeft, en je niet iedere keer naar de grote koelkast wilt lopen om drankjes voor de gasten te halen is een minibar ook een uitstekende uitkomst. Met een minibar kun je zelfs aangeven dat er zelfbediening is. Zo pakken de gasten hun eigen drankjes, en kun jij je bezig houden met andere werkzaamheden tijdens het feest.

Duurzaam en goed voor het milieu 

Tegenwoordig is het belangrijk om duurzaam te leven. Je wilt de beste keuzes maken voor jezelf en voor de planeet. Dit geldt ook voor de aanschaf van een minibar, want is een minibar wel duurzaam? Er is een nieuwe soort minibar ontwikkeld, namelijk de slimme minibar. Deze minibar verbruikt tot wel 40% minder energie, en daarnaast biedt een slimme minibar ook krachtige koeling. Door jezelf dus goed te oriënteren en te bekijken welke minibar je aanschaft, kun je dus enorm duurzaam bezig zijn. En door duurzame keuzes te maken, ben je ook goed voor het milieu, twee vliegen in één klap dus.

Kosten van een minibar

Je kunt een minibar al voor een relatief lage prijs aanschaffen! Gemiddeld liggen de prijzen voor een minibar tussen de € 75,00 en de € 200,00. Hierin kun je natuurlijk zelf bepalen wat je belangrijk vindt en welke minibars je mooi vindt. Daarnaast kun je het natuurlijk zo prijzig maken als wat je zelf wilt. Dus, wil jij de voordelen ervaren van een minibar? Wacht dan niet langer en ga op zoek naar de perfecte minibar voor jou! De keuze is oneindig.