Vier de zomer tijdens de leukste festivals in juli

Lifestyle door Maj

De maand juli is begonnen en dat betekent dat het tijd is om de zomer te vieren op één van de leukste festivals in Nederland. En hoe kan je beter de zomer inluiden dan met een goed feestje? Om het je een stukje makkelijker te maken, zetten wij de must visit festivals in juli voor je op een rij.

Dutch SummerVibes Open Air - Alphen aan den Rijn

Het gezelligste feestje van Nederland: Dutch SummerVibes Open Air in Alphen aan den Rijn. De naam van het festival zegt eigenlijk al genoeg, want op dit festival komen Hollandse namen als John West, Marco Schuitmaker (yes, van de hit Engelbewaarder) en Wolter Kroes. Ben jij ook dol op die Hollandse meezingers? Dan wil je dit festival op 5 juli zeker bezoeken!

Meer op Instagram

Dreamfields Festival - Lathum

Dreamfields Festival is inmiddel een begrip in Nederland geworden. Het maakt eigenlijk niet uit van welke muziekstijl je houdt, want je vindt hier wel zeven unieke stages met meer dan 100 artiesten uit verschillende muziek genres! Op 6 juli mogen de voetjes van de vloer. Oh, en vergeet zeker niet om een rondje in de zweefmolen mee te pakken, want het uitzicht wat je vanaf hier hebt is fenomenaal!

Meer op Instagram

Awakenings - Hilvarenbeek

Ga los in de Beekse Bergen van 5 tot en met 7 juli. Houd je van tecnho, dansen en feesten? Koop dan je tickets voor Awakenings Summer Festival. Met meer dan 120 artiesten ga jij zeker een leuke dag beleven! Awakenings wordt dan ook al meer dan 25 jaar georganiseerd en is altijd nog een even groot en spectaculair festival om te bezoeken.

Meer op Instagram

Stereo Sunday - Venlo

Op 5 en 6 juli start Stereo Sunday: een festival vol met spectaculaire shows, acrobatiek, humor en muziek. Noteer in je agenda, want dit festival in het Julianapark in Venlo wil je dan ook zeker niet missen!

Meer op Instagram

Zwarte Cross - Hengelo Gelderland

De Zwarte Cross is een mega groot festival in Hengelo Gelderland en daarnaast de grootste motorcross ter wereld. Op 18,19, 20 en 21 juli gaan we dan ook he-le-maal los. Nog een voordeel: je kan blijven slapen op de Zwarte Cross camping. Pimp je eigen caravan of tent en maak er een meerdaags festival van. Dat is nog eens lekker de zomer inluiden!

Meer op Instagram

Een festival gespot waar je zeker tickets voor gaat kopen? Een leuke outfit kan natuurlijk niet ontbreken! Maak jezelf helemaal festival ready met deze tips. Bekijk bijvoorbeeld altijd van te voren de line-up, zoek de perfecte festival outfit bij elkaar en vergeet niet de essentials die je absoluut mee wilt nemen naar een festival!