De leukste events die je zeker niet wilt missen in juli

Lifestyle door Maj

Het is alweer bijna juli en de zomer is van start gegaan, een goede reden voor een gezellig feestje! Van foodtruck festivals tot aan dance feesten: in juli staan er veel leuke evenementen op de kalender. Noteer allemaal in je agenda, want dit zijn de leukste events die je zeker niet wilt missen in de maand juli.

5x de leukste events in de maand juli

Festival Trek - Amsterdam

Festival Trek is één van de lekkerste festivals van Nederland! Het foodtruck festival trekt letterlijk door Nederland en stopt in verschillende steden. Op 5 tot en met 7 juli is Amsterdam aan de beurt. Bij Trek draait het om lekker eten, goede drankjes, theater, live muziek, nostalgische kermisattracties en stiekem toch wel een klein dansje wagen. Dus alle Amsterdamse Bourgondiërs opgelet en verzamelen in het Amstelpark in Amsterdam!

Druif Wijnfestival - Bussum

Geniet van de smaakvolle wijnen en delicatessen bij Druif wijnfestival in Bussum op zondag 7 juli. Het festival vindt plaats van 13:00 tot en met 20:00, dus genoeg tijd om alles te proberen. Verschillende ondernemers komen bij elkaar en trakteren bezoekers op wijnen en gerechtjes met dit jaar als thema Mediterranée. Een geweldige ervaring die je zeker niet wilt missen!

Beachrockers Festival - Sint Nicolaasga

Op 5 en 6 juli vindt het Beachrockers Festival plaats op strand de Ulesprong in Friesland. Op dit festival gaan we even back to the 90's en 00's. Er komen te gekke artiesten, zoals Yes-R, Frenna en Kyle Starkey. Ook kan je naast de geweldige muziek, ook genieten van al het lekkere eten in de verschillende foodtrucks.

De 4daagse - Nijmegen

De 4daagse vindt dit jaar plaats van dinsdag 16 juli tot en met vrijdag 19 juli. Naast de grootste wandelprestatietocht ter wereld, zijn er ook talloze activiteiten te doen door heel Nijmegen. Er staan verschillende podiums, festivals en foodtrucks. Daarnaast is het ook erg leuk om de wandelaars uit te zwaaien. Al met al één groot feest waar je jezelf zeker niet gaat vervelen!

De Amsterdamse Zomer - Amsterdam

De Amsterdamse Zomer is inmiddels een begrip geworden in Nederland. Het feest vindt plaats op 12 juli en 13 juli van 17:00 (show begint 20:00) tot en met 23:00 in het Olympisch Stadion. Het is één groot zomerfeest met allerlei artiesten van Nederlandse bodem, zoals André Hazes, Emma Heesters, Kris Kross Amsterdam en Roxy Dekker. Nu alleen de zon nog en het dansen en meezingen kan beginnen!