Deze beautyproducten zijn een must op vakantie

Beauty & Mode door Maj

Je gaat op vakantie en neemt mee... Het blijft een lastige opgave om optimaal gebruik te maken van de ruimte in je koffer. Toch staan er een aantal dingen op het inpaklijstje die zeker niet mogen ontbreken, zoals je favoriete beautyproducten. Je huid en haar krijgen veel te maken met zon, zee en strand, daarom is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Wij delen onze top 5 beautyproducten die een must zijn op vakantie!

1. Multifunctionele beautyproducten

Multifunctionele beautyproducten zijn mega handig om mee te nemen als je op vakantie gaat. Een multifunctioneel product is één product dat je voor meerdere doeleinden kan gebruiken. Denk aan een make-up product die je als blush, lippenstift en oogschaduw kan gebruiken. Hiermee geef je gedurende de dag een touch up aan je make-up look en heb je niet drie verschillende producten nodig in je koffer. Een multifunctionele make-up kwast is ook erg handig. Er bestaan verschillende 3-in-1 kwasten die je uit elkaar kan draaien. Hiermee kan je bijvoorbeeld foundation aanbrengen, bronzer blenden en je wenkbrauwen doen. All in one oils zijn ook ideaal, deze gebruik je als moisturizer, voor droge plekjes en als haarolie. Echt de lifehack die veel ruimte in je koffer bespaard!

2. Haarmasker

Door de zon, zee en chloor droogt je haar snel uit. Het is daarom belangrijk om je lokken goed te verzorgen en hydrateren met een haarmasker. Ga voor een tavel size variant, zodat je nog genoeg ruimte in de koffer over hebt voor je andere beautyproducten.

3. UV bescherming voor huid en haar

Een hele belangrijke wanneer je richting de zon vertrekt: UV bescherming voor huid en haar. Een zonnebrandcrème voor je huid kan natuurlijk niet ontbreken in de koffer, maar een UV bescherming voor je haar is ook erg belangrijk. Er bestaan verschillende producten met UV-filters die je haar beschermen tegen de zon. Je haar zal een stuk gezonder zijn bij thuiskomst, thanks us later!

4. After sun lotion

Ben je verbrand of wil je gewoon je huid verzorgen na een dagje zonnen? Gebruik na het douchen een after sun lotion. Deze voelt heerlijk verkoelend aan en laat je huid weer zacht aanvoelen.

5. Anti-klit spray

Een anti-klit spray is een echte must op vakantie. Door het water en het zand in je haren, kunnen er snel klitten ontstaan. Draag je haar in het water zoveel mogelijk omhoog en vergeet niet je haar te verzorgen met een haarmasker. Daarna kan je nog anti-klit spray gebruik, zodat je haar niet afbreekt bij het borstelen. Een echt me-time momentje!