5x lingerie lifehacks voor onder je zomerjurk

Beauty & Mode door Maj

In de zomer dragen we graag zomerjurkjes met een lage rug, diepe v-hals en strapless halslijn. Helaas kan je hierdoor niet onder elke zomerjurk een bh of makkelijk ondergoed aan. Natuurlijk kan je er altijd ervoor kiezen om een jurkje zonder bh te dragen en mee te gaan met de braless trend, maar het voelt vaak toch comfortabel om er iets onder te dragen. Daarom zetten wij de meest handige lingerie lifehacks voor onder je zomerjurk op een rij.

5x lingerie lifehacks

1. Strapless bh

De strapless bh staat stipt op nummer één in het rijtje van lingerie lifehacks. Een strapless bh hebt met een anti-slip randje is extra fijn, zodat alles goed op de plek blijft zitten. Sommige balcony shape bh's hebben ook bandjes die je kan verwijderen, waardoor het uiteindelijk vanzelf een strapless bh wordt. Handig en multifunctioneel!

2. Boobtape

Boobtape is dé oplossing voor al je zomerjurkjes issues. Je kan op veel verschillende manieren tapen, maak er bijvoorbeeld een strapless bh van of tape juist verticaal omhoog. De tape is erg stretchy en je kan er goed mee liften, zo komen je borsten extra mooi uit in die nieuwe zomerjurk.

3. Sticky string

De sticky string is perfect onder een lichtkleurige zomerjurk of een jurk met een dun materiaal, zoals satijn. De sticky string van Litchy is erg fijn, deze heeft geen zijkanten, is volledig naadloos en in een beige kleur gemaakt. Het draagt comfortabel en is goed uit te wassen. Echt een must onder je zomerjurk!

4. Tepelpads

Heb je een zomerjurk aan, waaronder je geen bh kan dragen? Tepelpads zijn de ideale oplossing! Over de tepelpads heen kan je ook nog boobtape dragen om je borsten iets meer te liften. Perfect om mee te nemen op vakantie, want het past lekker compact in de koffer. Zo ben je perfect voorbereid op al je strapless jurkjes en tops.

5. Racerback bh

Een racerback bh is perfect te dragen onder een tanktop of zomerjurk met een racerback hals. De bandjes kruisen namelijk aan de achterkant in het midden samen, waardoor deze niet meer zichtbaar zijn op je schouder. Ideaal, toch?

6. Bralettes

Ben je toch op zoek naar een lingerie lifehack die wat meer stevigheid biedt? Kijk dan eens naar een mooie bralette van kant. Het maakt niet uit als je het kant van de bralette ziet, dit maakt de outfit juist helemaal af. Nog een pluspunt, want een bralette draagt erg fijn bij warm weer doordat deze geen beugel heeft. Een win-win situatie!