De mooiste bestemmingen voor een last minute vakantie

Lifestyle door Maj

Last minute toch zin om de zon op te zoeken en richting het buitenland te gaan? Wil je even ontsnappen aan het dagelijkse leven en echt tot rust komen op een andere plek? Welke.nl to the rescue! Voor iedereen die uitkijkt naar de zon, zee en het strand: dit zijn de mooiste bestemmingen voor een last minute vakantie die ook nog eens vriendelijk zijn voor je portemonnee.

Last minute vakantie in Egypte

Egypte is erg populair als het om een last minute vakantie gaat. Mede dankzij de lage prijzen en natuurlijk de zon die de gehele dag volop schijnt, is deze bestemming heerlijk in de zomer. Ben je dol op wateractiviteiten? Dan is egypte ook perfect voor jou, hier kan je namelijk heel mooi snorkelen.

Lekker relaxen in Griekenland

Griekenland staat ook hoog op het lijstje van mooie last minute bestemmingen. De Griekse eilanden zijn dan ook een heerlijke plek om te genieten van een welverdiende vakantie. Ga voor een ontspannen vakantie of juist voor een vakantie met veel culturele ontdekkingen en avontuur. Breng een bezoekje aan Athena voor een stadse vakantie of Zakynthos om van het heldere zeewater te genieten. In Griekenland kan het allemaal!

Genieten van de zon in Spanje

Wil je er zeker van zijn dat de zon schijnt? En ben je dol op tapas en sangria? Boek dan een last minute vakantie naar Spanje. Ontdek het mooie Mallorca of Benalmádena. Er zijn online veel last minute acties te vinden richting Spanje, dus keuze genoeg. Salud!

Proef de cultuur in Italië

Italië mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje met favoriete last minute bestemmingen. Het land van het heerlijke eten, de liefde en de mooie stranden. Ga lekker relaxen aan het Gardameer, geniet van het prachtige Puglia of maak een roadtrip door Italië en bezoek verschillende bestemmingen. Wat een droom is dat! Zo kom je echt even tot rust en ga je veel te zien komen van dit mooie land. Tip: bezoek ook een wijngaard in Italië, waar je verschillende wijnen kan proeven en meer van het proces achter het wijnmaken te weten komt. Leerzaam en gezellig!

Op naar het mooie weer in Turkije

Turkije is een erg populaire vakantiebestemming geworden voor de Nederlanders en wij snappen wel waarom. Van het zonnige Alanya tot aan een groot all inclusive resort in Turkije: vakantie vieren ga je er zeker. Ook de perfecte vakantie met een gezin, want er zijn veel kindvriendelijke resorts te vinden op Turkije.