Verras je vader met deze leuke ideeën op Vaderdag

Lifestyle door Maj

Het is bijna Vaderdag en dat betekent dat het tijd is om onze vaders eens goed te verrassen met een origineel cadeau. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld samen waardevolle herinneringen te maken op Vaderdag? Neem echt even de tijd voor elkaar en ga voor een dagje quality time. Verras je vader met deze leuke ideeën op Vaderdag, suprise!

Onbijt op bed met een verrassing

Een ontbijt op bed is natuurlijk altijd goed op Vaderdag. Maak een lekker ontbijtmandje klaar met verse broodjes, yoghurt, gesneden fruit en een jus d'orange (of een stevig kopje koffie). Voeg aan het mandje een extra verrassing toe door er een kaartje bij te doen waarop de plannen voor vandaag staan.

Maak een leuke Vaderdag cadeaumand

Geef je toch liever een fysiek cadeau? Maak dan je eigen cadeaumand met allerlei leuke cadeautjes die je doen denken aan je vader. Denk aan zijn favoriete drankje, een zelfgemaakt fotoboek en zijn lievelings parfum. Maak de mand af met een lief zelfgeschreven briefje. Dat is nog eens een leuke en originele verrassing op Vaderdag!

Bierproeverij

Is je vader dol op een lekker biertje? Organiseer dan een bierproeverij. Doe dit bijvoorbeeld vanuit huis, reseveer een restaurant die een bierproeverij aanbiedt of bezoek een bierbrouwerij om ook het proces achter het maken van bier te ontdekken. Leerzaam en erg leuk om te doen! Cheers.

Fotoshoot voor Vaderdag

Plan een gezellige fotoshoot in samen met je vader. Zo behoud je voor altijd de mooie herinneringen aan deze dag. Laat de foto printen op een groot canvas doek, zodat je vader en jij natuurlijk, deze in huis kan ophangen. Elke keer wanneer je naar de foto kijkt denk je weer terug aan deze te gekke dag samen!

Organiseer een barbecue

Wanneer je vader van lekker eten houdt, is het organiseren van een barbecue de perfecte activiteit. Draai de rollen eens om en laat je vader niet de barbecue organiseren, maar neem zelf alle touwtjes in handen. Haal alle boodschappen in huis, dek de tafel gezellig en steek de barbecue maar aan. Een avondje relaxen, lachen en genieten!

Bioscoop

Movie night: ga samen een avondje naar de bioscoop. Kies een spannende film uit die je vader leuk vindt en koop alvast de tickets, zodat je deze leuk kan verpakken als cadeau. Jij verzorgt het vervoer, de snacks en de drankjes en je vader hoeft alleen maar te genieten van de film en het fijne gezelschap.