Dit zijn 5x leuke foodblogs om te volgen op Instagram

Food door Maj

Houd je van koken, nieuwe recepten uitproberen en ben je opzoek naar culinaire inspiratie? Foodblogs zijn de perfecte manier om jezelf te laten inspireren met allerlei keukengeheimen en lekkere gerechten. Om je alvast op culinaire weg te helpen, delen wij de leukste foodblogs om te volgen op Instagram. Dat wordt een avondje kokerellen...

Dit zijn 5x leuke foodblogs om te volgen op Instagram

@Uitpaulineskeuken

Elke dag lekkere en makkelijke recepten koken is het motto van Pauline. Voor alledaagse kookinspiratie moet je dan ook zeker bij het Instagram account zijn van Uit Pauline's Keuken, want koken is voor iedereen en hoeft niet ingewikkeld te zijn. Naast alle heerlijke recepten die ze deelt, vind je ook tips voor leuke food markten en kookboeken. Een must follow dus als je op zoek bent naar toegankelijke kookinspiratie!

Meer op Instagram

@Pienlaathaaretenzien

Pien inspireert je met haar esthetisch mooie gerechten, vernieuwende recepten en leuke restaurant tips. Ook heeft ze al twee kookboeken uitgebracht die zeker de moeite waard zijn om in je keuken bij de hand te hebben. Van de lekkerste desserts tot aan heerlijke pasta recepten: wanneer je een diner host wil je zeker een kijkje nemen op het Instagram account van Pien Laat Haar Eten Zien.

Meer op Instagram

@Brendakookt

Bij Brenda Kookt draait het om smaakvolle maaltijden die iedereen elke dag kan maken. Ook als je geen keukenprinses bent komt dit account zeker van pas. Brenda inspireert je met eenvoudige recepten, maar ook met gerechten die net even een extra touch nodig hebben. Eigenlijk zit er voor iedereen en elke gelegenheid wel een heerlijk recept tussen!

Meer op Instagram

 @Culynl

Bij Culynl vind je de naast lekkere recepten ook handige tips voor in de keuken, culinair nieuws en de beste restaurants in Nederland. Eigenlijk vind je hier alles wat je nodig hebt op het gebied van food onder één dak. Ze maken moeilijke dingen makkelijker en zorgen ervoor dat je kokkerellen een stuk leuker gaat vinden. Kortom: een echte aanrader om te volgen wanneer je even in een dipje zit en op zoek bent naar inspiratie.

Meer op Instagram

@Flavor_flav

FavorFlav is een online foodmagazine, waarbij koken niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar vooral erg lekker. De journalisten van FavorFlav struinen dan ook heel de wereld af naar de leukste foodtips en verrassende gerechten. Ook delen ze regelmatig gerechten die je juist niet wilt eten. Oh, en voor humor kan je ook zeker op deze foodblog terecht. Lees bijvoorbeeld over de meest bizarre verhalen van mensen die bij Starbucks hebben gewerkt. Eén ding is zeker, dit account wil je zeker niet missen.

Meer op Instagram