Deze zomerse modetrends wil jij zeker niet missen

Beauty & Mode door Maj

Het is juni, de maand dat de zomer van start gaat en we weer in de nieuwste modetrends kunnen rond paraderen. Het begin van een zonnig seizoen vraagt namelijk ook om nieuwe zomerse modetrends. Van metallic kleuren tot aan een vuurrode pantalon: deze zomerse modetrends wil jij zeker niet missen.

Roder dan rood

Roder dan deze modetrend rood krijg je het niet. De kleur van de liefde zien we deze zomer veel voorbijkomen en wij snappen wel waarom. Je straalt meteen vrouwelijkheid, kracht en fashion uit. Tijdens fashionweek hebben we bij elke show wel een rood item gespot en daarom verdient deze zomerse kleur ook wel zeker een plekje in deze lijst. Een tipje van de sluier: in de herfst en winter gaan we de kleur rood ook nog vaak tegenkomen. L'amour!

    

Het poloshirt

Het poloshirt komt anno 2024 weer helemaal terug, maar dan op een hele hippe manier. Combineer het stoere preppy poloshirt met een elegant en vrouwelijke rok of pantalon voor een mooi contrast. Wie weet spot jij nog een parel bij je partner of vader in de kast. Zeg maar bye bye tegen de croptops en hello tegen een potje polo!

    

Metallic kleuren

Metallic kleuren zien we al een tijdje in het modebeeld verschijnen en ook in de zomer van 2024 kunnen we er niet omheen. Met een stoere metallic outfit sla je nooit de plank mis en zie je er meteen fashionable uit. Ga jij voor metallic goud, brons of zilver? Alle drie zijn het winnaars op het gebied van modetrends, want ze maken je look meteen heel erg shiny. Ook een hele leuke tip voor op een festival: combineer een metallic rokje met een wit T-shirt en cowboyboots voor een leuke festival outfit.

    

Veren

Veren, franjes en veel kleur: het kan niet gek genoeg deze zomer. Ga voor een mooi satijnen pak met franjes aan de mouwen of een topje met veren. Draag er een casual jeans of patalon onder en je bent ready to go.

    

Cut-outs

Cut-outs spelen inmiddels een hoofdrol in de modetrends van 2024. Het geeft je een hele vrouwelijke uitstraling en met een simpele top met een cut-out detail zie je er meteen super stylish uit. Zorg ervoor dat je outfit goed in balans is en je de outfit strategisch speelser maakt met cut-outs.