De fijnste terrassen in Nederland

Lifestyle door Maj

Het mooie weer is begonnen en we zien het zonnetje steeds vaker tevoorschijn komen: dat betekent dat het terrasseizoen is geopend! Wat is het genieten als je met een kopje koffie of een lekker verfrissende cocktail een plekje in de zon hebt weten te bemachtigen. Zoek een fijn plekje uit en bestel alvast een drankje, want dit zijn de fijnste terrassen in Nederland!

BAIANA - Bemmel

Bij Baiana voelt het echt even als vakantie. Heerlijk vertoeven op het beach terras of ga aan het water liggen met een lekkere cocktail. Alleen maar good vibes en echt een aanrader om een dagje Baiana te plannen met vriendinnen. Dat wordt genieten, lachen en een dagje vol ontspanning!

Meer op Instagram

Marseille - Rotterdam

Het Zuid Franse eetcafé Marseille op de kade in Rotterdam mag zeker niet ontbreken in het rijtje van de fijnste terrassen in Nederland. Ben je dol op vis, maar echt heel veel vis? Dan is dit terras de perfecte plek voor jou! Er heerst een hele fijne sfeer en je eet er de lekkerste Zeeuwse oesters. Yum!

Meer op Instagram

Dot - Groningen

Dot in Groningen is een plek waar je jezelf de hele dag gemakkelijk kunt vermaken. Speel spelletjes onder het genot van een drankje of ga lekker zwemmen, dansen, eten en drinken: je kunt er in ieder geval maximaal genieten van het mooie terras. Ook worden er regelmatig leuke events georganiseerd, waar je lekker een dansje kunt wagen!

Meer op Instagram

Foodhall - Arnhem

Wanneer de zon schijnt, is het een must om bij foodhall Arnhem lekker op het terras te genieten. Dichtbij het terras van foodhall Arnhem zit ook Rose’s Beach, dit is onderdeel van de foodhall. Een stukje stadsstrand, waar je echt heerlijk kunt afkoelen als de temperatuur stijgt. Oh, en niet geheel onbelangrijk: je kunt hier het allerlekkerste eten. Denk aan mega verse sushi, spaghetti van de spaghettiria of een pittige Mexicaanse quesadilla!

Meer op Instagram

Hippie Fish - Zandvoort

Alright, misschien zijn we nu een beetje aan het valsspelen (het terras ligt aan het strand), maar Hippie Fish in Zandvoort is echt een heerlijke plek om bij te komen na een lange werkweek. Ze hebben een lekkere menukaart, aanrader: de pasta scampi, en je komt meteen de vakantiestemming nadat je hier een dagje bent geweest. Naast het fijne terras, kan je deze geweldige plek ook reserveren voor een bedrijfsuitje, jubilieum of een bruiloft. Een bruiloft op het strand, wie wilt dat nou niet? Wat een droom!

Meer op Instagram