5x populaire haarstijlen die we in 2024 veel tegenkomen

Beauty & Mode door Maj

Ben je ook zo benieuwd wat de meest populaire haarstijlen van 2024 zijn? We kunnen alvast verklappen dat het in ieder geval verre van saai is én de haarstijlen erg uiteenlopen. Van een sleek braid tot aan big messy hair: Anno 2024 kan het niet gek genoeg. Wij geven je maar al te graag een dosis inspiratie mee, want dit zijn 5x populaire haarstijlen die we in 2024 veel gaan tegenkomen.

1. Sleek braid

Wil je voor een classy haarstijl gaan die ook nog eens super praktisch is? Ga dan voor de sleek braid, oftewel de strakke vlecht. We kennen allemaal de sleek bun wel, waarop de sleek braid een mooie variatie is. Een hele fijne haarstijl voor een warme dag, want al het haar is uit je gezicht. Oh, en deze look is ook perfect als je haarwasdag wilt uitstellen en niet met een vette coupe over straat wilt. Dat is nog eens multifunctioneel!

      

2. Big messy hair

Messy hair, don't care is het motto voor deze big messy hair look. Het draait bij deze haarstijl vooral om veel volume. Maar hoe zorg je nou voor genoeg volume? Breng na het wassen een flinke lading mousse aan in je haar en föhn je haar terwijl je hoofd op de kop hangt. Daarna is het tijd om je haar te gaan touperen. Breng het in model en verdeel nog een textured sea salt spray in je haar. Maak met je vingers het geheel nog meer messy en last but not least: spray genoeg haarlak in je haar om alles de gehele dag in model te houden.

      

3. Haaraccessoires met parels

Parels zijn mega populair in 2024. We zien deze trend veel voorbijkomen in de vorm van sieraden, maar ook voor haaraccessoires met parels draaien we onze hand niet om. Wedding season is here en dat komt goed uit, want deze haarstijl is perfect voor een bruiloft. Draag bijvoorbeeld een haarclip of een strik met parels in je haar.

      

4. Korte coupe

Hoe stylish staat deze korte coupe? Stoer, vrouwelijk en super trendy! Wanneer je een kort kapsel hebt, kan het erg mooi staan om je haar iets 'wilder' in model te brengen. Doe dit met een krultang, een goede dosis haarlak en genoeg liefde!

      

5. Zijwaartse pony

Een pony, alleen dan zijwaarts. Deze haarstijl past bij iedere gezichtsvorm en kan ook perfect bij een kort kapsel. Wel even een side note, want een pony eist wel elke dag veel föhn en styling werk, maar wanneer dit eenmaal gedaan kan je shinen met je trendy kapsel!