Fleurige accessoires om je outfit een vleugje lente te geven

Beauty & Mode door Maj

De lente is begonnen en dat houdt in dat het tijd is om kleur toe te voegen aan onze outfits. Kleur zorgt voor een vrolijke en zomerse uitstraling, waardoor we ons happy en gelukkig voelen. Je hoeft niet meteen een extravagante kleurrijke outfit aan te trekken, maar probeer eens je outfit lente proof te maken met fleurige accessoires. Wij delen onze favorieten om je outfit een een vleugje lente te geven!

Fleurige accessoires

1. Pop of color

Geef je outfits net wat meer pit door een kleurrijke tas te dragen. Deze groene tas bijvoorbeeld zorgt meteen voor een vleugje lente in een nude kleurige outfit outfit. Voeg deze geweldige tas toe aan je outfit, zet je zonnebril op en je bent meteen ready to go. Laat de zomer maar komen!

  

2. Kleurrijke oorbellen

Kleurrijke oorbellen en dan het liefst in de vorm van een bloem, met dit geweldige accessoire sla je nooit de plank mis. Anno 2024 zien we de bloem steeds meer voorbijkomen in het modebeeld. Van fleurige accessoires in je haar tot aan jurkjes met een bloemenpatroon. Geweldig te combineren met een vrolijk jurkje of juist met een stoere outfit, zoals een jeans met een oversized blazer. Zo maak je van je outfit toch een hele leuke lente look!

  

3. Sjaaltjes

Of je dit fleurige accessoire nou in je haar gebruikt, aan je tas of om je nek: het blijft een klassiek accessoire die waarschijnlijk al-tijd blijft terugkomen. In de jaren 90 konden we er al niet omheen en in 2024 zetten ze de trend weer voort. Sjaaltjes zijn super multifunctioneel en geven meteen een kleurrijke touch aan je outfit. Wanneer je verschillende kleuren en patronen hebt, kan je ze altijd combineren met een outfit. Wij zijn fan van dit te leuke en fleurige accessoire!

  

4. Fleurige zonnebrillen

Kleurrijke zonnebrillen zijn een musthave voor deze lente. Ze zijn mega trendy en beschermen je ogen ook nog eens tegen de UV-stralen. Oftewel, het perfecte excuus om een leuke eyecatcher aan te schaffen. Ga jij voor een groen, roze, blauw of oranje model? Eén ding is zeker, je gaat in ieder geval de show stelen!

  

5. Multicolor sneakers

Sneakers doen het in de lente altijd goed. Ze zitten lekker, staan leuk onder een jeans en zijn bij mooi weer ook leuk te combineren onder een jurkje. Wat het nog leuker maakt, is dat deze exemplaren super kleurrijk zijn! Daar wordt je toch meteen blij van?