De leukste verrassingen op Moederdag

Lifestyle door Maj

Morgen vieren we Moederdag en verwennen we onze mama, bonusmama, oma of misschien wel zus net even een beetje extra. Welke geliefde vrouw het ook is, je hoeft echt geen duur cadeau te kopen om diegene blij te maken. Het draait er immers om dat we onze waardering tonen en daarom zetten wij de leukste Moederdag verrassingen voor je op een rij!

1. Een lieve video

Knutsel een video in elkaar met jullie mooiste momenten van de afgelopen jaren. Blader alle oude fotoboeken door en scan deze foto's in, zodat je die kunt verwerken in het filmpje. Natuurlijk is het ook leuk om foto's en video's van het afgelopen jaar toe te voegen. Maak bijvoorbeeld een soort tijdlijn met al jullie mooie momenten. Zo heb je voor altijd een dierbaar aandenken aan al jullie herinneringen.

2. Moederdag ontbijtje

Wie wordt er nou niet vrolijk van een lekker zelfgemaakt ontbijtje? Maak heerlijke fluffy pancakesscrambled eggs of je eigen versgemaakte brood. Hier lees je stap voor stap hoe je het perfecte Moederdag ontbijtje op tafel zet. Even gezellig bijkletsen en ondertussen genieten van een ontbijtje.

3. Schrijf een brief

Vind je het moeilijk om in het echt te zeggen hoeveel je om diegene geeft? Schrijf dan een brief met alle mooie woorden die in je opkomen of maak bijvoorbeeld een gedicht waarin jij je gevoel uit. Wanneer de brief af is, kan je deze pimpen met leuke stickers, tekeningen en quotes.

4. Bak een liefdestaart

Liefde gaat door de maag en daarom is het bakken van een taart het perfecte idee voor Moederdag! Maak bijvoorbeeld een lekkere appeltaart. Wel zo leuk om deze nog te versieren met hartjes en bloemen, zodat het een echte liefdestaart wordt.

5. Stel je eigen boeket samen

Bloemen zijn altijd een goed idee, maar je kunt het nog een stukje persoonlijker maken door je eigen bos samen te stellen. Breng een bezoekje aan de pluktuin of maak er samen een uitje van. Zo stel je een eigen Moederdag boeket samen en heb je meteen even quality time met elkaar.

6. Movie night

Voor wie dol is op het bingewatchen van films: plan een movienight in met je moeder. Haal een aantal lekkere snacks in huis en maak het gezellig door de kaarsjes aan te steken, dekentjes klaar te leggen en er een cozy 'bioscoop' van te maken. Kijk bijvoorbeeld favoriete films van vroeger terug of jullie lievelingsserie. Dat wordt een gezellige avond!