Saaie tuin? Creëer de perfecte sfeer met de slimme buitenverlichting van Philips Hue

Wonen door Zita

Je kent het vast wel: je organiseert een barbecue, een romantische avond of een feestje in de tuin. Alles is tot in de puntjes geregeld, maar de verlichting werkt gewoon net niet goed mee. De aankleding ziet er mooi uit, maar wanneer je dat felle tuinlicht aanzet, verpest dat de hele sfeer. Gelukkig is hier een oplossing voor: de slimme buitenverlichting van Philips Hue, die voor elk moment het juiste licht / de juiste sfeer brengt. Wij vertellen je er alles over, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over de verlichting in je tuin.

Breng je tuin tot leven met licht

Alle lichten bedienen in de tuin met één knop, klinkt perfect, toch? Of je nu een ontspannen sfeer wil creëren op een late zomeravond of juist het feestje weer op gang wil brengen, met de slimme buitenverlichting van Philips Hue breng je jouw tuin helemaal tot leven. Je kiest bijvoorbeeld voor zachte kleuren of juist felle kleuren, voor één kleur of een variatie aan verschillende kleuren. Paars en rood of juist fel wit licht, het kan allemaal. Maak van je tuin de plek waar je het liefst de hele dag wil zijn. En het is meer dan dat, want er is een breed assortiment aan lampen waarmee je je gehele tuin een upgrade geeft. Je past het dus helemaal aan naar jouw stijl en wensen.

Creëer de gewenste sfeer

Je hebt met de slimme voor- en achtertuinverlichting van Philips Hue controle over je hele tuin. Je zorgt dus voor het optimale licht voor iedere situatie. Wil je je saaie achtertuin toch een fijne sfeer geven? Plaats de gekleurde spots of pad- en wandverlichting in je tuin. De lampen groepeer je ook gemakkelijk in zones. Hierdoor verander je bijvoorbeeld de hele achterkant van de tuin met één tik. Zo hoef je niet de tuin door de lopen om de gewenste sfeer te creëren, of zorg je ervoor dat je gasten van in the mood komen voor het eten terwijl jij nog in de keuken staat.

philips hue

Gemakkelijke bediening, dichtbij en ver weg

Een groot voordeel van slimme Philips Hue verlichting is dat het heel makkelijk te bedienen en installeren is. En wie houdt er nu niet van gemak? De verlichting is namelijk te bedienen met de (Award winning) Hue app of met slimme schakelaars. Dimmen of juist feller licht, kies voor het licht wat bij jouw mood of activiteit past in de app, zonder ingewikkeld gedoe met dimmers. Ook heb je geen elektricien nodig voor het installeren van de verlichting, ook dit doe je heel gemakkelijk zelf.

Wil je dus een warme, luxe en fijne sfeer creëren in jouw tuin én houd je van gemak? De slimme buitenverlichting van Philips Hue is dé oplossing voor jou - voor elk moment van de dag.