5x haarstijlen voor een bruiloft

Beauty & Mode door Maj

Wedding season is here! Heb jij een leuke bruiloft op de planning staan? En ben je van plan om even helemaal uit te pakken met een mooie outfit? Daar hoort natuurlijk een bruiloftsgast waardig kapsel bij. Van een klassieke knot tot aan je haar stylen met chique haaraccessoires: dit zijn 5x haarstijlen voor een bruiloft.

1. Chique haaraccessoires

Haaraccessoires zijn al-tijd goed om je haar mee op te fleuren. Wanneer je het simpel wil houden, is het de perfecte oplossing om je haar te stylen met (chique) haaraccessoires. Maar wat zijn nou daadwerkelijk huwelijksdag waardige haaraccessoires? Denk aan een strik in je haar, een haarband of een haarclip met parels. Het enige wat je hoeft te doen is je haar te stijlen of krullen als basis. Vervolgens doe je het haaraccessoire in, natuurlijk afgestemd op je outfit, en hoef je alleen nog maar te shinen met deze prachtige haarstijl!

    

2. Half omhoog

Deze haarstijl staat super leuk als de lengte van je haren tot op je schouders is. Pak twee grote plukken aan de voorkant en zet deze met een schuifje aan de achterkant vast. Vervolgens draai je een aantal keer met een ander pluk haar om deze pluk heen. Zet de pluk nog even met een klein schuifje vast, zodat het de hele dag goed blijft zitten. Et voilà, simpel om te maken en toch echt wel wedding proof!

    

3. De klassieke knot

Wanneer je graag je haren uit je gezicht wil dragen, is deze haarstijl perfect voor jou. Wat voor stijl outfit je ook draagt, als bruiloftsgast is de klassieke knot eigenlijk altijd goed. Maak de knot iets lager en laat twee plukjes aan de voorkant los voor een speels effect.

    

4. Wilde coupe

Wanneer je korter haar hebt, kan het juist super mooi staan om je haar iets wilder in model te brengen. Maak eerst een slag of krul en laat deze even uitzakken. Pak er wat haarlak en een toupeerkam bij, zodat je veel volume in je haar kan aanbrengen. Vervolgens maak je de look af door een paar opvallende oorbellen toe te voegen en je bent klaar voor de bruiloft!

    

5. Bloemen in je haar

Bloemen doen het altijd goed op een bruiloft, zo ook in je haren. Fleur je haar bijvoorbeeld op met een aantal kleine madeliefjes. Steek deze in je vlecht of achter je elastiekje. Zo creëer je een vrolijk, zomers en feestelijke haarstijl.