DIY: Maak je eigen onderzetters van klei

Hobby door Maj

Een super leuk en handig accessoire voor in huis: zelfgemaakte onderzetters van klei! De perfecte activiteit om samen met vriendinnen te ondernemen. Zet de drankjes koud, muziekje aan, versier de tafel leuk en maak er een gezellig DIY middagje van. Zo bescherm je jouw eettafel op een wel heel stijlvolle manier!

1. Onderzetters van klei en droogbloemen

Hoe schattig zijn deze onderzetters gemaakt van klei en droogbloemen? Wanneer je ze niet gebruikt als onderzetters, zijn ze gewoon al te leuk om je huis mee op te fleuren deze lente. Het enige wat je nodig hebt is een gezellig bosje droogbloemen naar keuze, klei en nog een aantal handige tools, zoals een glas, schuurpapier en een mesje. Maak je huis lenteproof met deze te leuke DIY onderzetters!

    

2. Terrazzo onderzetters

Handen omhoog als je ook helemaal gek bent op terrazzo! En deze te leuke onderzetters kan je, jawel, gewoon helemaal zelf maken. Een hele leuke uitdaging, waarbij je als basis fimo klei nodig hebt. Hoe leuk om al je lievelingsdrankjes te serveren op deze unieke onderzetters?

    

3. Kleurrijke onderzetters

Nu de zon weer gaat schijnen, is het wel zo leuk om een vleugje kleur in je interieur terug te laten komen. Maak je woonkamer meteen  fleuriger met deze vrolijke onderzetters. Je kunt allerlei verschillende kleuren gebruiken en je creativiteit helemaal kwijt in dit leuke DIY project! Perfect op een mooie zomerse dag.

    

4. Bloemen onderzetters

Wij zijn mega fan van deze onderzetters geïnspireerd op, hoe kan het ook anders, een bloem! Deze onderzetters vormen een statement in je interieur en staan heel erg leuk op je eettafel. Tip: ook heel origineel om als cadeautje te geven!

    

5. Onderzetters gemaakt van fimo klei

Van deze kleurrijke onderzetters word je toch meteen helemaal vrolijk? Ze zijn gemaakt van fimo klei en een favoriet uit deze DIY zijn de regenboog onderzetters. Ze zijn ook super leuk te gebruiken ter decoratie voor bijvoorbeeld je sieraden of kandelaren en zorgen voor een zomerse touch aan je interieur.

    

6. Onderzetters in check print

Check print is helemaal hot! We zien het voorbijkomen op de catwalk, als nageltrend en zo ook in je interieur. Combineer allemaal verschillende kleuren met elkaar en maak zelf een leuk bijpassend setje voor op tafel. Hoe leuk om je drankjes te serveren op zo een gezellige onderzetter? Daar word je toch meteen vrolijk van!