5x musthave kledingstukken in je garderobe

Beauty & Mode door Maj

Naast al je unieke kledingitems, is het heel fijn om een mooie basis te hebben in je garderobe. Met maar een aantal musthave kledingstukken kun je allerlei verschillende looks creëren. Hierdoor wordt het veel makkelijker om te combineren en leuke outfits te bedenken. Dit zijn 5x musthave items in je garderobe!

1. Little (black) dress

De little black dress is een klassieker die heel fijn is om als basis in je garderobe te hebben. Je kunt namelijk met één simpel jurkje, veel verschillende looks maken. Denk aan een casual outfit: sneakers met een denim jack, een stoere outfit: hoge boots met een biker jacket of een chique outfit: hakken met een blazer. Zorg ervoor dat je een paar basis jurkjes in allerlei kleuren in je kast hebt hangen en je hebt nooit meer outfitstress!

2. Basic T-shirts

Klinkt heel logisch, maar veel mensen missen een aantal goede T-shirts in hun garderobe. Wat belangrijk is bij een musthave T-shirt, is de kwaliteit. Ga voor een dikker en steviger materiaal, zo weet je dat het item langer meegaat en het geeft een luxe uitstraling aan je outfit. Een aantal handige kleuren zijn: wit, zwart, donkerblauw, grijs en groen. Hiermee kun je veel verschilende looks creëren.

3. Drie soorten jeans

Jeans is super makkelijk om in de ochtend een goede outfit mee te maken. Maak er bijvoorbeeld meer een avondlook mee door de jeans te combineren met hakken en een mooie top of maak hem meer nonchalant met een sneaker en een oversized T-shirt. Zorg er in ieder geval voor dat je verschillende soorten jeans in de kast hebt, zoals een mom jeans, wide leg jeans en een straight jeans. Ben je niet zo van de jeans? Ga dan voor drie verschillende soorten pantalons.

4. Blazer

Met een blazer kan je eigenlijk nooit de mist in gaan, het maakt je outfit meteen helemaal compleet. Wel geldt hetzelfde als voor het T-shirt, investeer één keer in een goede blazer. Je merkt bij een blazer namelijk al snel kwaliteitsverschil. Draag de blazer echt als lente jas of gewoon als extra laagje om je look af te maken. Een heel fijn en handig item om te combineren!

5. Verschillende kleuren blouses

Een witte blouse is een echte musthave in je garderobe. Je kunt deze bijvoorbeeld onder een jasje dragen of gewoon los op een stoere jeans. Combineer hem wat netter samen met een mooie pantalon om een office look samen te stellen. En vergeet niet dat die in de zomer heel fijn is over je badpak of bikini heen. Een multifunctioneel item!