Deze boeken zijn een must op je wishlist in 2024

Lifestyle door Maj

Na een lange werkdag, voordat je naar bed gaat of gewoon om even te ontspannen kan het heerlijk zijn om een boek te lezen. Toch kan het een hele uitdaging zijn om een leuk en vernieuwend boek te vinden. Daarom delen wij een lijstje met boeken die een must zijn op je wishlist in 2024!

1. Mind gym - Wouter de Jong

Mind gym van Wouter de Jong gaat over het mentaal sterker worden. We denken bij gezonder leven al snel aan sporten en intensief met je lichaam bezig zijn, maar mentaal 'sporten' is net zo belangrijk. Met behulp van dit leerzame boek, kun je leren om aan je mentale conditie te werken. Hier vind je nog veel meer inspirerende mindset boeken om jezelf mentaal goed te leren kennen en natuurlijk uit te dagen.

2. Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel? - Francine Oomen

Wie vroeger ook helemaal weg was van de 'hoe overleef ik' boeken, moet dit boek zeker gelezen hebben. Het is een vervolg op alle hoe overleef ik boeken, speciaal geschreven voor de lezers van toen die nu volwassen zijn. De personages in het boek, zoals Rosa en Essie zijn ook allemaal volwassen geworden. Het boek roept veel nostalgie op met verschillende herkenbare momenten en is een zekere must op je wishlist!

3. Een gevoelige snaar - Julia Quinn

Ben je dol op de serie Bridgerton? Dan ga je dit boek ook helemaal geweldig vinden. Het gaat namelijk over de familie Smythe-Smith, vrienden van de Bridgertons. Het verhaal heeft dezelfde romantische en idyllische sfeer als de serie Bridgerton. Let wel op, want dit is deel drie van het boek. Om helemaal weg te zwijmelen en te verdwijnen in de wereld van Bridgerton, raden wij ook zeker deel 1 en 2 van deze serie boeken aan!

4. Sneeuwstorm - Suzanne Vermeer

Een hele goede thriller van Suzanne Vermeer: Sneeuwstorm. Zoals de boeken van Suzanne Vermeer eigenlijk nooit teleurstellen, doet ook dit boek dat niet. Het verhaal speelt zich af in Noorwegen met als hoofdpersonage Rianne. Rianne ontdekt iets gruwelijks op haar reis en heeft heel veel onbeantwoorde vragen. Daarom gaat ze op onderzoek uit en zal ze niet stoppen voordat ze meer weet...

5. Ovenschotelbijbel - Janneke Philippi

Een heel ander soort boek, namelijk een kookboek, maar zeker niet minder verlanglijstje waardig. In dit boek staan namelijk de lekkerste ovenschotel recepten. Een ovenschotel is makkelijk te maken en vaak boordevol groenten. Perfect dus om hier meer over te leren. Van simpele klassieke ovenschotel tot vernieuwende gerechten: een echte toevoeging aan je kookboeken collectie!