Fleur je interieur op met deze vrolijke decoratie

Wonen door Maj

Decoratie kan een heel groot verschil maken in huis. Met de lente in aantocht, is het wel zo leuk om je interieur op te fleuren met vrolijke woonaccessoires. Zo maak je met maar een paar kleine aanpassingen je huis helemaal lente klaar! Wij delen onze favoriete kleurrijke decoratie.

1. Koffietafelboeken

Met een vrolijk koffietafelboek op je salontafel, breng je al een hele andere sfeer in je woonkamer. Zorg voor een mooi kleurrijk boek die goed past binnen je interieur. Denk aan een boek over mode, wonen of een leuk kookboek. Decoreer het boek door er een kandelaar of een vaasje met bloemetjes op te zetten. Zo creëer je echt een leuk hoekje!

  

2. Kleurrijke vazen

Wanneer het lente wordt, hebben we weer zin om mooie bloemen op tafel te zetten. En om die mooie bloemen op tafel te zetten, hebben we een leuk vaasje nodig. Ga voor een kleurrijk vaasje met een leuk patroon: dubbel zoveel kleur en vrolijkheid! Zo breng je meteen het voorjaar in huis.

  

3. Leuke kandelaren

Je zult misschien denken dat je een kandelaar vooral in de winter gebruikt, maar ook in de lente is het leuk om het gezellig in huis te maken met kaarsen. Tijdens een diner bijvoorbeeld of als je in de avond nog lekker buiten wilt zitten, is het wel zo leuk om wat sfeerlicht erbij te hebben. En hoe doe je dit beter dan met een mooie kleurrijke lente kandelaar? Laat de lente maar beginnen!

  

4. Kussens op de bank

Nu het zonnetje weer gaat schijnen, is het wel zo leuk om nieuwe kussentjes op de bank te leggen. Zeg maar bye tegen je donkere exemplaren en hi tegen kleur en vrolijkheid! Je hoeft de winterse kussens natuurlijk niet weg te gooien, deze kun je opbergen in een doos bij de winterse accessoires. Zo is het elk seizoen weer makkelijk om te wisselen.

  

5. Paastakken

Nu Pasen er weer aankomt, is het wel zo leuk om het huis Paasklaar te maken met mooie versierde paastakken! Je kunt het zo gek maken als je wilt, maar vrolijkheid breng je zeker in huis met deze paastakken. Pas ze aan naar de stijl en kleuren van jouw interieur. Je kunt het heel minimalistisch houden of juist helemaal uitpakken met felle kleuren, strikjes en allerlei verschillende paaseieren.